جمشیدیان از آمدنش به پاس می گوید؛
نه مسائل مالي برايم مهم است نه بازوبند كاپيتاني
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 15 دی 1394 10:24
- بازدید: 1164
به چند دليل عمده ميتوان بازي هفته پس پاس كه آغاز راه اين تيم در نيم فصل دوم ليگ دسته اول است را براي هواداران متفاوت تلقي كرد. از همه مهمتر اينكه با تكيه بر همين دلايل ميتوان انتظار حضور پرشور مردم در ورزشگاه را داشت.
به گزارش "همدان فوتبال"، نخست اينكه پاس در 2 بازي قبلي 6 امتياز ارزشمند به حساب خود واريز كرده و هواداران را با فوتبال آشتي داده است.
دوم اينكه اكبر محمدي براي نخستين بار روي نیمكت پاس تكيه خواهد زد و محبوبيت اين مربي جوان اگر بيشتر از مربيان قبلي پاس نباشد، كمتر نيست. سوم و مهمتر اينكه احمد جمشيديان بالاخره پاسي شد تا انتظارات به سر بيايد.
خيليها منتظر بودند كه جمشيديان زودتر از اينها پيراهن تيم شهر خود را به تن كند، اما بنا بر دلايلي كه در اين مجال قصد بازگويي آنها را نداريم اين اتفاق تا به امروز رخ نداد تا بازيكن سابق استقلال تهران و سپاهان اصفهان با كلكسيوني از افتخارات پا روي تصميم قبلي خود كه خداحافظي از فوتبال بود بگذارد و براي نخستين بار در صف سربازان سفيد و سبزپوش همداني قرار بگيرد.
جمشيديان روز گذشته به كاروان پاس ملحق شد تا همراه با ساير بازيكنان زير نظر اكبر محمدي اردوي چند روزهاي را كه باشگاه در پايتخت تدارك ديده است سپري كنند. جمشيديان ميگويد به پاس آمده تا كمك كند و مسائلي مثل بازوبند كاپيتاني و پول به هيچ عنوان برايش مهم نبوده است.
خواندن گفتوگوي با بازيكن سابق استقلال تهران، يك روز پس از پيوستن به پاس خالي از لطف نيست:
بالاخره انتظارات به سر رسيد و پس از زمزمههاي زياد، جمشديان بازيكن پاس شد.
به هرحال شرايط پاس به هيچ عنوان ايدهآل نبود و من احساس كردم ميتوانم در اين برهه به تيم شهر خود كمك كنم.
چطور شد با اين سابقه درخشان حاضر به پوشيدن پيراهن تيمي شدي كه به قول خودت شرايط مناسبي ندارد؟
زماني كه شرايط بررسي شد احساس كردم وقت كمك فرا رسيده است. مديران عامل قبل و مربيان گذشته زحمات زيادي كشيدند و بازيكنان تلاش خود را كردند اما جايگاه امسال پاس خوب نبوده و حتي در معرض سقوط است. تيمي كه مدعي صعود بود وضعيت خوبي ندارد و همه بايد به اين تيم بحران زده كمك كنيم.
صحبتهاي اوليه را رضا طلايي با تو انجام داده بود؟
از يك ماه پيش مذاكرات آغاز شد و رضا طلايي و حسن عزيزي اصرار داشند كه من به پاس بيايم. صحبتها ادامه داشت، هفته گذشته نيز با اكبر محمدي مذاكرده كردم تا به اين نتيجه رسيدم كه حضورم در پاس ميتواند مثمرثمر باشد.
پاس با طلايي جان گرفته بود و خوب نتيجه ميگفت. نظر تو چيست؟
طلايي تيم را بدموقع تحويل گرفت. اين مربي زحمات خود را كشيد و 2 برد اخير براي پاس بسيار ارزشمند بود. در بدترين شرايط با همت بازيكنان اين نتايج خوب به دست آمد و نبايد اين موفقيتها تمام شود. به هرحال تصميم باشگاه بود كه محمدي جانشين طلايي شود.
در برخي محافل فوتبالي سخن از خداحافظي تو شنيده ميشد. اين موضوع صحت داشت؟
واقعيت اين است كه ديگر علاقهاي به بازي در مستطيل سبز نداشتم. اما در شرايط فعلي احساس كردم پاس را در حد توان ميتوان كمك كرد.
من بازيكن با ساق پا، خبرنگار با قلم خود، هوادار با حمايتهاي خود و مسئولين با پشتيباني خود بايد بسيج شده و پاس را حداقل از شرايط فعلي نجات دهيم.
اين يك كار تيمي است كه بايد همه در آن مشاركت داشته باشند. در چند روز اخير مسئولان استاني جلسات خوبي برگزار كردهاند و ميدانم حمايت از اين تيم خوب است. اميدوارم در نيم فصل دوم با حمايت خوب مردم و مسئولان موفق باشيم.
با اين اوصاف نميتوان با قاطعيت گفت كه مسائل مالي در پيوستن جمشيديان به پاس اولويت اصلي بوده است.
قطع به يقين همينطور است. من به هيچ عنوان به مسائل مالي توجه نكردم. قرارداد بهترين تيم ليگ يكي با تيمهاي ليگ برتر بسيار متفاوت است و پول پاس براي من اولويت نداشته و ندارد.
درباره بستن بازوبند كاپيتاني هم صحبتي نداشتي؟ به هرحال بازوبند حق بازيكن باتجربه و نامي است، آن هم در ليگ يك.
اين قضيه هم درست مثل مسائل مالي! هيچ صحبتي در اين مورد نداشتم. ما در پاس يك تيم هستيم و ديروز به عنوان بازيكن سيام به تيم ملحق شدم! بازوبند اولويت من نيست و تنها هدفم موفقيت در كنار بازيكنان قديمي و جواني است كه براي پاس زحمت ميكشند.
پاس با اكبر محمدي موفق ميشود؟
اكبر محمدي سرمربي كارداني است و فوتبال را به خوبي ميفهمد.
او دستياران خوبي دارد و من اطمينان دارم در پاس موفق خواهد بود. البته در اين راه سخت همه بايد به او و همكارانش كمك كنند. مردم باور كنند كه كار پاس دشوار است و در نيم فصل دوم راه سختي در پيش دارد.
از وقتي پا به باشگاه گذاشتهام تازه فهميدم پاس چه مشكلاتي دارد و از نزديك درك كردم كه اين تيم به شدت كمك ميخواهد. از وقتي مشكلات را از نزديك ديدهام كمتر ميخوابم! به اعتقاد من تمام شهر بايد دست به دست هم دهند تا اين تيم به روزهاي خوب خود بازگردد.
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال