ذوبآهنیها فرافکنی میکنند؛
یثربی: قضاوت ترکی بینقص بود
- توضیحات
- نمایش از شنبه, 01 تیر 1392 17:11
- بازدید: 1705
سرپرست تیم فوتبال پاس در واکنش به اظهارات مسئولان ذوبآهن در خصوص داوری دیدار رفت پلی آف گفت: برخی مقامات این تیم فرافکنی میکنند.
به گزارش "همدان فوتبال"، فرج الله یثربی اظهار داشت: برای کسانی که بابت گلهایی که خورده اند دنبال مقصر گشته و داوری را بهانه می کنند و حتی از آبروی من هم مایه میگذارند متأسفم. شنیده ام برخی از مسئولان ذوب آهن گفته اند ترکی به دلیل حضور یثربی در تیم پاس پنالتی دقیقه نودی را اعلام کرد.
وی تأکید کرد: داوران ایران شرافت خود را به دلیل وجود همکار پیشکسوت خود در یک تیم زیر سؤال نمیبرند و من از این حرف و حدیث ها ناراحت شدم.
سرپرست تیم فوتبال پاس گفت: خطای پنالتی بازیکن ذوب آهن کاملاً واضح بود و مطرح کردن چنین حرف و حدیث هایی و زیر سؤال بردن عملکرد تیم داوری که روز گذشته در صحت و سلامت کارشان را انجام دادند نه تنها از عدالت به دور است بلکه علم فوتبالی افراد مطرح کننده را زیر سؤال میبرد.
وی تصریح کرد: در حالی بر عملکرد ترکی صحه میگذارم که تیمم در دیدار مذکور بازنده از میدان خارج شده است؛ قضاوت ترکی بی نقص بود. باید از کمیته داوران نیز تشکر کنم که یکی از بهترین تیم های داوری را برای دیدار پلی آف لیگ برتر برگزید.
وی در خاتمه ابراز امید واری کرد که تیم پاس بتواند در بازی برگشت در همدان نتیجه لازم را کسب کند و به لیگ برتر بازگردد.
پاس بازی رفت را 4 بر 2 به ذوبآهن واگذار کرد.
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال