برگزاری نخستین نشست مطبوعاتی سرمربی جدید پاس؛
مهابادی: مردم همدان از فوتبال دلسرد شدهاند
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 25 تیر 1393 13:05
- بازدید: 1057
صبح امروز نخستین نشست مطبوعاتی داوود مهابادی سرمربی جدید تیم فوتبال پاس همدان در دفتر مدیرعامل این باشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار "همدان فوتبال"، در این جلسه به بررسی وضعیت کنونی سبزپوشان و اهداف کوتاه مدت و بلند مدت مدیرعامل و سرمربی پاسیها پرداخته شد.
در این جلسه بهرام یدی به عنوان مدیرعامل باشگاه پاس، داوود مهابادی به عنوان سرمربی تیم فوتبال پاس، علی اکبر پورمسلمی به عنوان مربی سبزپوشان و محمود کاتبی به عنوان مدیر روابط عمومی این باشگاه در جمع ورزشینویسان همدان حاضر بودند.
سرمربی جدید سبزپوشان در جمع خبرنگاران گفت: دست یاری به سوی همه دراز میکنم؛ احساس میکنم مردم همدان از فوتبال دلسرد شدهاند و در همین راستا رسانهها میتوانند بازوی خوبی برای جذب مردم به فوتبال باشند.
سرمربی جدید تیم پاس افزود: از مربیان استان میخواهم که هفتهای یک بار به تمرینات ما بیایند و نکات لازم و ضروری فنی را با من در بگذارند.
وی ادامه داد: انتخاب من برای حضور مربی در کادر فنی محدود بود و به همین دلیل پورمسلمی که به عقیده من یکی از برترین مدرسین فوتبال آسیاست را برای حضور در کنار خود انتخاب کردم.
سرمربی سبزپوشان تاکید کرد: هیچ گونه بومی گریزی ندارم از هم اکنون تا پایان قراردادم با پاس، از همه همدانیها همدانیتر هستم.
مهابادی در خصوص نحوه جذب بازیکن نیز گفت: در وهله نخست ملاک من برای جذب بازیکن نیاز تیم و در مرحله بعد تعصب و غیرت بازیکن نسبت به پیراهن باشگاه است و ما سعی می کنیم گزینشهای خوبی برای جذب بازیکن داشته باشیم.
سرمربی سبزپوشان در خصوص نیازهای تیم پاس نیز بیان داشت: به دنبال جذب یک کاپیتان تمام عیار، یک بازی ساز کارآمد و یک مهاجم تمام کننده هستم و سعی میکنم در این راستا انتخابهای خوبی داشته باشم.
وی تصریح کرد: نخستین نیاز اساسی ما برنامه ریزی صحیح است و در برنامههایی که مدیرعامل باشگاه به استاندار ارائه کرده، اهداف خوبی گنجانده شده است.
مهابادی در خصوص شرایط همدان برای حضور در لیگ دسته یک نیز گفت: گمان نمی کنم در همدان مشکل سخت افزاری داشته باشیم اما امیدوارم مشکلات مالی مربوط به گذشته نیز مرتفع گردد.
وی در خصوص جذب بازیکنان بومی همدان نیز گفت: 12 لوح فشرده در اختیار من قرار گرفته که بتوانم بازیهای فصل گذشته الوند و پاس را نگاه کنم و اگر بازیکنی نظرم را جلب کرد، به تیم اضافه کنم.
مهابادی ادامه داد: البته شناخت من از الوند بیش از پاس است زیرا دو فصل با سپیدپوشان هم گروه بودیم و لازم به ذکر است که در شرایط برابر جذب بازکنان همدانی در اولویت خواهد بود.
سرمربی تیم فوتبال پاس در خصوص دیدارهای فصل آینده نیز خاطرنشان کرد: به دلیل تعداد کم دیدارها فرصت اشتباه نداریم و هر بازی برای ما حکم فینال را دارد.