نمی‌دانم برند الوند برای آقایان چه منافع شخصی دارد؟

دائمی: قراردادم را پاره کردم!

b_150_100_16777215_00_images_stories_alvand_logo.gifمالک باشگاه الوند همدان گفت: امروز قرارداد مالکیت الوند را پاره کردم و این قرارداد را به صورت یک طرفه فسخ کردم زیرا باندبازی‌ها به من و همکارانم اجازه حرکت نمی‌دهد.

حسین دائمی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: تا کنون 110 میلیون برای الوند هزینه کرده‌ام اما برخی از آقایان به دنبال استفاده از برخی امکانات با نام الوند هستند؛ نمی‌دانم برند الوند برای آقایان چه منافع شخصی در پی دارد؟

وی ادامه داد: بنا بر این بود که قرارداد خرید الوند ظرف 3 روز از لحظه خرید در هیات فوتبال ثبت شود اما آقای یدی پس از دریافت پول، زیر تمام حرف‌ها و قول و قرارهایش زده و اکنون پس از گذشت 20 روز برای ثبت قرارداد به هیات فوتبال نمی‌آید!

مالک باشگاه الوند تصریح کرد: خواسته من استفاده از افراد کارآمد و دلسوز در الوند بود اما متاسفانه یدی به دنبال عنوان ریاست هیات مدیره در الوند است.

دائمی بیان داشت: وقتی به عنوان مدیرعامل و مالک باشگاه، اختیاری برای تعیین رئیس هیات مدیره ندارم، دلیلی برای ادامه کار در این فوتبال کثیف نمی‌بینم.

وی تصریح کرد: تصمیم داشتم تا پایان، با قدرت در الوند کار کنم و با عشق برای این تیم هزینه کنم اما شرایط برای این کار مهیا نیست.

مدیرعامل سپیدپوشان الوند تاکید کرد: از زمان گرفتن تیم بیش از 50 نفر به باشگاه معرفی شده‌اند اما من کسی نیستم که به این خواسته‌ها تن دهم.

دائمی افزود: در کشورهای پیشرفته زمانی که مدیری با ضعف عمل می‌کند، پیش از آنکه حکم عزلش صادر شود، استعفا می‌دهد اما انتخاب شخصی برای مدیرعاملی در تیمی دسته یکی، که فصل قبل با تیمی دیگر به دسته دو سقوط کرده، عجیب به نظر می‌رسد.

وی بیان کرد: 20 روز است وارد این فوتبال شده‌ام اما فوتبال در این شهر واقعا فاسد و کثیف است!

نظرات   

+44 #5 fani 1393-06-04 13:15
یدی دوست داره خودش همیشه فرد اول باشه...و هر جا بشینه بگه همدان سرمایه دار حامی فوتبال نداره..

+50 #4 سوداگران در شکل دوست 1393-06-04 00:21
یادتون میاد این بهرام یدی چه همدان همدانی میکرد؟؟؟؟؟؟؟
اون از فروختن تیم الوند به خارج از استان و این هم سنگ اندازی های این مثلا آقا
خدارو شکر گذر زمان چهره واقعی افراد رو به همگان نشان خواهد داد

فقط خدا میدانه که این یدی با ورود به فوتبال به چه منافعی دست پیدا کرد

+50 #3 fani 1393-06-03 17:04
ترو خدا یه جور حلش کنین...دشمن شاد کن نباشین

+45 #2 رزاقی 1393-06-03 02:18
آفرین :-*

+51 #1 داور 1393-06-03 01:01
ایول....حرف دل همه ورزشکارای بی ادعا رو زدی

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن