مدیرعامل پاس در جمع کادر فنی و بازیکنان:
با همین قدرت و تعصب برای موفقیت پاس ادامه دهید
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 09 شهریور 1393 10:53
- بازدید: 1067
مدیرعامل پاس همدان در پایان تمرین خطاب به کادر فنی و بازیکنان تیمش گفت: با همین قدرت و تعصبی که اکنون در تمرینات گروهی بکار گرفته اید، برای موفقیت روزافزون پاس ادامه دهید و مطمئن هستم با این روند روبه رشد می توانید در آزمون دشوار فصل جدید لیگ دسته یک فوتبال کشور سربلند خارج شوید.
به گزارش خبرنگار "همدان فوتبال"، مهندس بهرام یدی افزود: ما همه امکانات را برای آرامش و تمرین مطلوب شما تا مرز آمادگی و حضور قدرتمند در مسابقات فراهم ساخته ایم، کادر فنی هم با برنامه ریزی منظم زحمات زیادی برای تبدیل شدن تیم به شرایط آرمانی دارد و شما بازیکنان هم در فضایی همدل و متحد تمرینات آماده سازی خود را دنبال می کنید که در مجموع به فصل جدید لیگ یک با این ظرفیت و پتانسیل ایجاد شده خوشبین هستم.
وی با اشاره به شور و هیجان وصف ناپذیر در تمرین امروز پاسی ها گفت: از بازی امروز شما فارغ از نتیجه لذت بردم. مهم این است که همه شما با تعصب خاص یک هدف مشترک را دنبال می کنید. بازی امروز شما جذاب، به نوعی تماشاگرپسند و پرگل بود. این طراوت روحی و روانی شما نشانگر تمرینات اصولی تیم و اتحاد و همدلی اعضا است.
سرمربی پاس همدان نیز در پایان تمرین در جمع شاگردانش گفت: چند بازی و اردوی تدارکاتی را در نظر گرفته ایم که با صلاحدید باشگاه آنها را انجام می دهیم. هدف ما کسب نتایج درخشان در لیگ امسال است. خوشحالم که بازیکنان دوره بدنسازی را زیرنظر استاد حسن روحی مربی ارزنده فوتبال کشورمان به خوبی در حال سپری کردن هستند و تا به اینجا از عملکرد بازیکنان راضی هستم. ما باید تا قبل از جام حذفی به شرایط خوبی به لحاظ بدنی برسیم.
داوود مهابادی با قدردانی از حضور مستمر بهرام یدی مدیرعامل باشگاه پاس در تمرینات گفت: حضور مدیرعامل باشگاه در تمامی تمرینات تیم قوت قلبی برای بازیکنان و مربیان است. امیدوارم با شروع لیگ و کسب نتایج درخشان پاسخ محبت های مدیریت باشگاه را بدهیم.