همه جانبه از پاس حمایت می کنیم
استاندار: بازیکنان پاس همدان نگران مطالبات مالی باشگاه نباشند
- توضیحات
- نمایش از جمعه, 14 شهریور 1393 22:47
- بازدید: 1371
آیین جشن همبستگی تیم فوتبال پاس همدان پنجشنبه شب گذشته طی آیین باشکوهی در هتل باباطاهر شهر همدان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار "همدان فوتبال"، استاندار همدان و رییس هیات مدیره باشگاه پاس در این مراسم گفت: موفقیت پاس برای ما بسیار مهم است و اکنون نیز حمایت همه جانبه برای موفقیت تیم فوتبال پاس همدان داریم و مجتمع فولاد ویان به عنوان حامی مالی با قدرت پیشتیبان تیم خواهد بود.
تیم پاس با حمایت های مجتمع فولاد ویان دغدغه ای بابت مشکلات مالی نخواهد داشت و در صورت موفقیت تیم و صعود به لیگ برتر فولاد ویان باز نیز اسپانسر تیم خواهد بود.
وی با تاکید بر پرداخت به موقع مطالبات بازیکان پاس در طول فصل گفت: هیچ موقع اعضای تیم را چشم به راه دریافت مطالبات نگذارید چرا که همواره سعی و تلاش در موفقیت تیم دارند و از آنها می خواهم که در صورت تاخیر در پرداخت مطالبات نماینده ای را پیگیر موضوع از سوی ما کنند.
نیکبخت اظهار داشت: خوشبختانه امسال فضای بسیار خوبی بر تیم پاس حاکم است و با انتصاب "داوود مهابادی" سرمربی با اخلاق و متعهد دغدغه ای بابت امور فنی تیم نداریم.
وی تصریح کرد: البته مورد پیشنهادی شخص خودم برای سرمربیگری پاس غلامرضا پیروانی بود اما با رویت اسم مهابادی در فهرست گزینه های پیشنهاد شده از سوی مدیریت باشگاه گفتم که به راحتی از نام این مربی توانمند عبور نکنید.
استاندار همدان در ادامه با اشاره به اینکه خیلی ها در سقوط پاس به لیگ دسته یک کشور نقش داشتند، گفت: شرایط ایجاد شد که تیم پاس آسیب دید و به دسته اول افتاد که البته خیلی ها در این سقوط نقش داشتند و مدام دل مربیان و بازیکنان را خالی کردند.
وی با بیان اینکه گفته های "عادل فردوسی پور" در برنامه 90 بر عدم موفقیت پاس موثر بود، گفت: فردوسی پور بر عدم موفقیت پاس روز شمار گذاشته بود و از این دست صحبت ها که چرا پاس را به همدان بردند و تیم به این سرنوشت دچار شد و البته فرصتی باشد می خواهم با فردوسی پور تلفنی و یا حضوری صحبت کنم.
وی با اشاره به اینکه کجای همدان با تیم فوتبال و پاس بیگانه است، گفت: در آن زمان شیطنت هایی شد و مشکلاتی از مرکز برای پاس با غرض یا بی غرض به وجود آوردند.
وی به اقدامات شایسته "بهروز مرادی" استاندار سابق همدان در انتقال پاس به این شهر اشاره کرد و گفت: تیم پاس در زمان مرادی و با حمایت های وی به همدان آمد، اگرچه با این موضوع مخالفت هایی شد اما مرادی به خوبی از آن حمایت کرد هر چند در ادامه پاس مورد حمایت قرار نگرفت.
نیکبخت با بیان اینکه تیم پاس قهرمان آسیا بوده و پنج دوره قهرما لیگ برتر ایران شده است، گفت: تیم پاس تیم با سابقه و ریشه دار کشور بود که به همدان آمد و در زمانی که تیم در همدان بازی داشت جمعیت زیادی به تماشای بازی ها می رفت به طوری که بعد از پایان بازی راهنمایی و رانندگی با مشکل رو به رو می شد.
وی خاطرنشان کرد: اکنون نیز همه باید کمک کنند تا پاس به جایگاه اصلی خود بازگردد و برای صعود به لیگ برتر پاداش ویژه ای علاوه بر کسب هر برد در فصل جاری لیگ دسته یک تعیین کرده ام و البته انتظار دارم بازیکنان هم موفقیت لازم را حاصل کنند.
نظرات
نتیجشم چیزی نمیشه جز جام جهانی که بین 4 تا تیم 4 رم میشن :-x
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال