هافبک بومی پاس:

استاندار سنگ تمام گذاشت امیدوارم روسفید باشیم

b_150_100_16777215_00_images_stories_nikbakht.jpgهافبک طراح و بومی پاس همدان گفت: استاندار همدان سال قبل از فوتبال استان حمایت داشتند اما امسال برای پاس سنگ تمام گذاشته اند و امیدوارم با کسب نتایج مطلوب در مقابل این حمایت های صورت گرفته از سوی وی، مدیرعامل باشگاه و حامی مالی تیم روسفید باشیم.

سیدجمال معصومی در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: در اردوی کیش تمرینات را عالی برگزار کردیم و با داشتن مربی با دانشی همچون حسن روحی توانستیم به آمادگی خوبی دست یابیم که البته تا شروع بازی ها زمان برای رسیدن به آمادگی صد درصد داریم.

وی اضافه کرد: افتخار می کنم آقای مهابادی این فرصت را به من داد که باردیگر برای فوتبال شهرم خدمت کنم. کار کردن در تیم داوود مهابادی افتخار بزرگی است. امسال می خواهم بهتر از قبل ظاهر شویم تا نشان دهیم پاس شایسته لیگ برتر است.

وی اظهار داشت: البته نیاز است همدانی ها از تیم حمایت کنند. به هر حال پاس آبروی فوتبال همدان است و باید نگاه همگان صعود به لیگ برتر باشد. الن هم مربی با اخلاق و با شخصیتی چون مهابادی بالای سر تیم هست که کارنامه درخشانی در لیگ داشته و می تواند در صورت حمایت ها این تیم را لیگ برتری کند.

وی یادآور شد: از همه هواداران و دلسوزان فوتبال همدان می خواهم پاس را مورد حمایت قرار دهند تا ثابت کنیم ما می توانیم تیم در لیگ برتر داشته باشیم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن