اظهارات قصار مردان فوتبالی پیرامون پاس مدل 93
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 09 فروردين 1394 15:16
- بازدید: 1301
پاس از روزی که به همدان منتقل شده همیشه در تیررس انتقادات بوده و در این میان آنهایی که بهتر بلدند با کلمات بازی کنند بیشتر پاس همدان را مورد انتقاد قرار دادهاند .
به گزارش "همدان فوتبال"، در سالی که گذشت پاس درست مثل تمام روزهای حضور هفت و نیم ساله خود در همدان مورد انتقاد خیلیها قرار گرفت. از اظهارات نادر فریادشیران و پاسخهای عبدالحمید رمضانی به او بگیرید تا همین حرفهای اخیر حسین فرکی مربی سابق تیم ملی !
البته جدا از این انتقادات در خود همدان نیز خیلیها درخصوص پاس صحبتهای جالبی در سال 93 بر زبان آوردند که در ذیل به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد :
در روزهای نخست کاری سال 93 علی اکبر فامیلکریمی معاون سابق سیاسی و امنیتی استاندار همدان و عضو سابق هیات مدیره باشگاه پاس سکوت چند ماهه خود درخصوص این تیم همدانی را شکست و با یکی از خبرگزاریها درخصوص روزهای کم فروغ پاس در لیگ یک مصاحبه جالبی انجام داد .
او در این گفتگو اعلام کرد: طی چند سال انتقال پاس به همدان سهم خواهی برخی از افراد سبب شد تا روزگار پاس به این سیاهی کشیده شود !
فامیلکریمی در این گفتگوی جالب ادامه داد: در انتقال پاس به همدان دو نکته اساسی وجود داشت. نگاه مرادی استاندار وقت همدان به این انتقال این گونه بود که اگر پاس از تهران به همدان انتقال پیدا کند فضای ورزش متحول خواهد شد. حتی خود مرادی به من گفت که اگر پاس به همدان بیاید ورزش قهرمانی و حرفه ای ارتقا پیدا خواهد کرد و اگر ورزش قهرمانی یک منطقه رشد کند طبیعی است که ورزش پایه آن نیز شکوفا شده و ارتقا پیدا می کند .
معاون سابق استاندار همدان در ادامه خاطرنشان کرد: برخی ها که اتفاقا ورزشی هم بودند برای کمک پاس به همدان آمدند که همین آمد و شدها به پاس ضربه سنگینی زد. همین نفرات دنبال سهم خواهی و منفعت خود بودند و هیچ نگاه حمایتی به تیم پاس نداشتند. از زمانی که تجارت ورزشی در همدان مطرح شد و سهم خواهی ها خود را بروز داد استارت ناکامی های پاس هم زده شد!
فامیل کریمی اضافه کرد: همین سهم خواهی ها و منفعت طلبی ها آبستن حوادث سیاسی هم شد و سیاسیون با ورود به ورزش دنبال منافع خود رفتند. موضوع دیگری که پاس را به افتضاح کشاند درست بعد از رفتن مرادی استاندار وقت همدان بود که پس از این اتفاق سهم خواهی ها بیشتر هم شد. این سهم خواهی ها از جانب افراد سیاسی رقم می خورد. لایه های پنهان این ماجرا سبب شد تا پاس رفته رفته در مسیری گام بردارد که نتیجه اش شد چیزی که این روزها می بینیم.
وی در ادامه تاکید کرد: با آمدن کرمرضا پیریایی به عنوان استاندار همدان این موضوع شدت گرفت. او منافع افکار عمومی را در نظر گرفت اما بر این عقیده بود که تیم پاس تا زمانی مورد حمایت قرار خواهد گرفت که حرف، حرف او باشد! در همین زمان پاس در مسیر تازه ای گام گذاشت!
حرفهای فامیلکریمی آن زمان موج تازهای از حاشیههای خرد و کلان پیرامون پاس ایجاد کرد و سبب شد خیلیها از جمله خود پیریایی به این مصاحبه واکنش نشان دهند اما واکنشها به این گفتگو علنی نشد تا پاس بیش از هر چیز آن زمان به ماندن در لیگ یک فکر کند.
کاظم اولیایی اما دومین جرقه را در سال 93 روشن کرد. اولین مدیرعامل باشگاه پاس همدان که یکی از مسببان اصلی انتقال این تیم ریشهدار به همدان بود برای چندمین بار حرفهای جالب اما تازهای درخصوص پاس و انتقال آخرین قهرمان ایران در آسیا به همدان بر زبان آورد.
او در گفتگویی اعلام کرد: هدف ما این بود که با پاس در همدان تجاری سازی در فوتبال را استارت بزنیم. مسئولان وقت هم این قول را به ما دادند اما اواسط کار عهد شکنی کردند. تیمداری به دهان برخی مدیران مزه کرد و به جای حمایت، خود مستقیم وارد عرصه تیمداری شدند.
پیشکسوت فوتبال ادامه داد: ضعف پاس از جایی شروع شد که مسئولان وقت چه استاندار و چه نمایندگان وفادار به عهد خود نبودند. قرار ما بر این بود من به عنوان شخصی که موی خود را در فوتبال سپید کرده ام کار آزادسازی از دولت را استارت بزنم اما در همین بحث آزادسازی نیز آقایان در امور دخالت می کردند. استاندار علاقه داشت در ریز برنامه ها قرار بگیرد و نماینده مجلس نیز دوست داشت در جایی که به او مربوط نمیشد ورود پیدا کند!
وی با بیان اینکه آقایان با آوردن افراد بله قربان گو در پاس کار را از روال خارج کردند، تاکید کرد: قرار بود ساختار پاس مدرن و حساب شده باشد، اما مدیران دست نشانده کار را از ریل خارج کردند.
اما در اوایل سال که این حرف و حدیثها از گوشه و کنار شنیده میشد نادر فریادشیران مربی سابق تیم پاس که همیشه تمام تلاش خود برای بازگشت پاس به تهران را انجام داده علیه این تیم حاشیهسازی میکرد.
او در اظهارنظری جالب اعلام کرد: مسئولان فعلی تیم پاس باید به خاطر داشته باشند که تیم پاس در آیندهای نزدیک به تهران بازمیگردد و از این گوشهنشینی خارج خواهد شد! اگر ما که روزی در تیم پاس بودهایم و به عشق کسب پیروزیها در این تیم زندگی کردهایم نسبت به اینگونه نتیجه گرفتنش و حضورش در بین تیمهای دسته یک فوتبال واکنش نشان ندهیم حق کیست که در مورد تیم پاس نظر دهد و خواهان برگشت آن به شهر خودش یعنی تهران باشد؟
همان روزها عبدالحمید رمضانی مدیرعامل سابق پاس همدان جواب فریادشیران را اینگونه داد: گویا فریادشیران اعلام کرده من بعنوان یک پیشکسوت پاس نگران اوضاع پاس هستم! پاس متعلق به پیشکسوتان واقعی پاس نظیر شاهرخی و یاوری است که من تمام نصایح آنها را به گوش جان می خرم اما انصافا جنابعالی اگر هنر داشتید شما را در تیم نفت نگه میداشتند!
در اردیبهشت ماه 93 بهرام یدی جانشین رمضانی در سمت مدیرعاملی پاس شد. نیکبخت استاندار همدان درخصوص این تصمیم آن زمان اعلام کرد که برای انتخاب مدیرعامل پاس شأن مردم همدان را در نظر گرفته است!
رمضانی نیز در آخرین مصاحبه خود گفت: امروز آخرین بازمانده پاس با پاس خداحافظی می کند! یدی نیز در اولین مصاحبه جالب خود اعلام کرد: نیکبخت استاندار همدان به همراه معاونین او و دیگر مسئولان برای آمدن من به پاس اصرار داشتند و من نمی توانستم این پیشنهادات را رد کنم!
سردار آجرلو نیز در سالی که گذشت مثل همیشه برای بازگشت پاس تلاش فراوانی کرد. او امسال در گفتگویی اعلام کرد: من هیچوقت قبل از انقلاب پاسی نبودم، بعد از انقلاب هم طرفدار پاس نبودم اما به عنوان مدیر فوتبالی معتقدم پاس همواره متعلق به نیروی انتظامی است. این تیم سرمایه فوتبال کشور و تهران، نیروی انتظامی و پاسیها است. من مردم همدان را دوست دارم و این به این معنا نیست که مردم همدان تیم نداشته باشند. بلکه همدانیها هم میتوانند از مسیر فوتبالی وارد لیگ برتر شوند!
حسین فرکی سرمربی تیم سپاهان هم امسال بار دیگر در صف منتقدین انتقال پاس به همدان قرار گرفت و در نشست خبری پیش از بازی با ملوان که هیچ ارتباطی به پاس نداشت اعلام کرد که در دوره ریاست جمهوری گذشته تصمیماتی گرفته شد که باعث شد تیم های نظامی از تیم داری محروم شوند که این موضوع به تیم پاس ضربه بزرگی زد. با تمام احترامی که برای مردم همدان قائلم باید بگویم انتقال پاس به این شهر تصمیم اشتباه بود. امیدوارم پاس دوباره به تهران برگردد و شاهد اوج گرفتن این تیم در مسابقات لیگ باشیم.
به هرحال برای تیمی که روزهای سختی در همدان تجربه کرده این حرفها شاید طبیعی و عادی شده باشد. البته نباید فراموش کرد که این اظهارات تنها بخشی از گفتههای فوتبالیها و شاید غیر فوتبالیها در سال 93 درخصوص تیم پاس همدان بود. امید است در سال 94 پاس با رسیدن به لیگ برتر پایانی دهد بر سخنان سنگین منتقدین در قبال این تیم ریشهدار!
منبع: ایسنا همدان
نظرات
به امید اغاز سالی پر از پیروزی و موفقیت برای پاس بزرگ همدان
و صعود مستقیم به لیگ برتر :lol: ;-)
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال