امیدوارم به رویای قهرمانی در آسیا برسم
- توضیحات
- نمایش از پنج شنبه, 28 شهریور 1392 10:32
- دسته: فوتبال ایران
- بازدید: 883
امیر قلعهنویی، سرمربی استقلال بالاخره در جمع چهارتیم برتر آسیا قرار گرفت و موفق شد تا زمینه را برای انتقادات بینالمللی خود محیا کند و در مسیر موفقیت در آسیا گام بردارد.
به گزارش "همدان فوتبال"، قلعهنوئی که با اقتدار موفق شد بوریرام را شکست دهد در نشست خبری پس از دیدار مقابل بوریرام در مورد شرایط این دیدار و بازیکنانش گفت :
پیروزی برابر بوریرام با دو نیمهی متفاوت؛ چطور بود ؟
در نیمه اول وضعیت ما راضیکننده نبود و مرتکب یک اشتباه کوچک شدیم و یک گل دریافت کردیم.
با شروع نیمه دوم تاکتیک تیممان را عوض کرده و با سه مهاجم بازی کردیم که توانستیم دو گل بزنیم و برنده بازی باشیم.
نیمهی مربیان و یک پیروزی دیگر؛ به چه نکاتی اشاره کردید ؟
اصلاً در خصوص مسائل فنی با آنها صحبت نکردهام و فقط سعی کردم انگیزه را به بازیکنانم منتقل کنم. سعی کردم به آنها دل و جرأت بدهم و تأکید کردم که شما ایرانی هستید و 45 دقیقه فرصت دارید به خاطر همه مردم ایران فوتبال اصیل خود را ارائه کنید.
رمز موفقیت در نیمهی دوم؛ چه بود ؟
تلاش کردیم در نیمه دوم فضاهایی را که در نیمه اول از دست داده بودیم از آن خود کنیم و میدانستیم که میتوانیم گل بزنیم به خصوص روی ضربات کرنر و ضربات ایستگاهی.
از بازیکنان تیمم تشکر میکنم چون آن چیزی که میخواستم اجرا کردند و هنر ایرانی خود را به رخ کشیدند.
صعود به نیمهنهائی لیگ قهرمانان؛ چه طعمی دارد ؟
یکی از رؤیاهای من قهرمانی آسیا با استقلال است و مطمئن هستم که پتانسیل کسب این جام را داریم و به این مسئله ایمان دارم که میتوانیم به این موفقیت دست پیدا کنیم.