نه حسن محمدی به مدیرعاملی پاس
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 16 ارديبهشت 1393 10:57
- دسته: خبر
- بازدید: 550
در شرایطی که این روزها از حسن محمدی به عنوان یکی از گزینه های جدی مدیرعاملی پاس نام برده می شود او به پیشنهاد دستگاه ورزش همدان پاسخ منفی داد.
به گزارش "همدان فوتبال"، حسن محمدی اظهار کرد: روز پنج شنبه چهارم اردیبهشت ماه معاون اداره کل ورزش و جوانان با من تماس گرفت و پیشنهاد دستگاه ورزش همدان مبنی بر به عهده گرفتن مدیرعاملی پاس همدان را ارائه داد. اما من 6 روز بعد و در تاریخ چهارشنبه دهم اردیبهشت ماه با در نظر گرفتن تمامی شرایط به این پیشنهاد پاسخ منفی دادم.
وی در پاسخ به این سوال که مهم ترین دلایل شما برای قبول نکردن این پیشنهاد چه بود؟ تصریح کرد: احساس کردم اراده جدی برای حمایت از این تیم وجود ندارد. مجموعه اعضای هیات مدیره پاس برنامه دقیقی ندارند و با این وضعیت نمی توان کار کرد.
مشاور شهردار همدان خاطرنشان کرد: اعضای هیات مدیره پاس باید ترکیبی از مدیرکل ورزش و جوانان و چند فرد فوتبالی باشد. در فضای کنونی، تیمداری و بر عهده گرفتن یک باشگاه حرفه ای که هدف بزرگی در سر دارد کار سختی است و جواب نمی دهد!
محمدی در پاسخ به این سوال که به نظر شما آینده پاس چگونه ترسیم خواهد شد؟ اضافه کرد: همه چیز مبهم است. آینده پاس بستگی به حمایت هایی دارد که از این تیم صورت می گیرد.
گفتنی است، در چند روز اخیر نام گزینه های مختلفی برای مدیریت پاس به گوش رسیده است. حسن محمدی یکی از این افراد بود که حالا با قاطعیت به صندلی مدیرعاملی پاس جواب منفی داده و به این ترتیب یکی از گزینه ها حذف می شود.
عباس صوفی و حتی علیرضا شمسی پور دیگر افرادی هستند که برای مدیرعاملی پاس شانس دارند. گرچه در این میان شنیده می شود عبدالحمید رمضانی مدیرعامل فعلی پاس هم برای ماندن در تیم اقبال دارد.