هافبک دقاعی پاس:

هدف اول صعود مستقیم به لیگ برتر است

b_150_100_16777215_00_images_stories_shadi-pas.jpgپیمان نامور از هافبک های باتجربه پاسی ها به شمار می رود. وی که سال قبل در نیروی زمینی تهران بازی می کرد توانست با وجود قرار گرفتن در پست هافبک دفاعی پنج گل برای تیمش به ثمر برساند و حتی یکی از گل های زیبای وی از فاصله 40 متری به الوند همدان زده شد.

به گزارش "همدان فوتبال"، پیمان نامور پارسال هم مدنظر چند تیم همچون الوند بود اما در نهایت به نیروی زمینی پیوست. نامور امسال انگیزه بسیار بالایی برای موفقیت تیمش دارد و فضای فعلی را برای رسیدن به لیگ برتر بسیار مطلوب می داند.

وی در این باره گفت: شرایط اردو بسیار مطلوب است و مهمترین چیزی که در این اردو وجود دارد آرامش تیمی است. اردوی کیش گرم بود اما به هر حال شرایط آماده سازی در اردو با سختی ها همراه است اما به لحاظ امکانات بهترین شرایط را برایمان مهیا کرده اند.

وی اظهار داشت: برای ما کسب نتایج مطلوب بسیار مهم است بنابراین باید چنین اردوهای سنگین و مناسبی هم داشته باشیم.اردوی مشهد هم به لحاظ معنوی و تدارکاتی بسیار خوب بود. خوشحالم که زیرنظر مربی فهیم و باتجربه ای بنام مهابادی کار می کنم. امسال اطمینان دارم فصل موفقی را برای پاس رقم خواهیم زد چرا که همه ابزارهای لازم مهیای قهرمانی در مسابقات است. ما به دنبال صعود مستقیم به لیگ برتر هستیم و برایمان فرقی نمی کند با چه تیمی بازی داریم. الان هم در جام حذفی فوتبال کشور می خواهیم شروع خوبی داشته بایم و قطعا به شکست ذوب آهن نوین فکر می کنیم.

وی بیان داشت: تلاش همه جانبه برای موفقیت در پاس خواهیم داشت اما انتظار داریم حمایت ها هم به موقع باشد. وقتی ما دغدغه مالی نداشته باشیم قطعا با آرامش و سعی بیشتری برای موفقیت تیم تلاش می کنیم.

وی با تمجید از نوع تمرین بدنسازی تیم گفت: تمرین فشرده و سنگینی داشته ایم که واقعا در این چند سال اخیر نظیر چنین دوره ای را ندیده بودم. همه قبراق و با انگیزه هستند و برای حضور قدرتمند در لیگ دسته یک لحظه شماری می کنند.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن