هافبک پاس:

می خواهم آقای گل لیگ یک شوم

b_150_100_16777215_00_images_stories_newlogo.gifهافبک جنگنده پاس همدان گفت: امسال به خواست داوود مهابادی به پاس آمدم و خوشخبتانه فضای بسیار خوبی نزد اعضای تیم برقرار است و با این شرایط اطمینان دارم که می توانم آقای گل لیگ شوم.

محسن آذرپاد در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، گفت: دو فصل قبل در ابومسلم با 17 پاس گل بهترین رتبه را در لیگ یک داشتم و سال قبل هم که در نفت آبادان بودم هفت پاس گل، یک پنالتی و سه گل سه امتیازی را برای این تیم به ثمر رساندم و اکنون می خواهم با تلاش بیشتر این آمار را تا رسیدن به آقای گلی لیگ پیش ببرم.

وی اضافه کرد: در دیدارهای دوستانه پاس هم توانسته ام تا به اینجا چهار گل و سه پاس گل به ثمر برسانم و می دانم امسال فصل موفقی همراه با این تیم خواهم داشت.

وی با ابراز خرسندی از شرایط روحی و فنی تیم پاس گفت: فضای پاس فضای همدلی بین بازیکنان و کادر فنی است و این وضعیت ایده آل ترین شرایط برای قهرمانی در لیگ به شمار می رود. به نظرم پاس شخصیت قهرمانی دارد و یکدلی و تلاش اعضا در کنار حمایت مسوولان و هواداران می تواند این تیم را بازهم به لیگ برتر برساند.

آذرپاد اظهار داشت: برایم سرمربی تیم شرط اصلی در پذیرفتن پیشنهاد یک تیم است و اکنون افتخار می کنم زیرنظر مربی باهوش و با اخلاقی چون مهابادی کار می کنم. امسال همچون سال قبل پیشنهادهای زیادی داشتم اما کار کردن زیرنظر مهابادی برایم موفقیت بزرگ به شمار می رود که اکنون به دنبال پیشرفت فوتبالی ام هستم.

هافبک پاسی ها با بیان اینکه در پست های چپ و راست و پشت فوروارد تبحر بازی دارد، گفت: می خواهم ضمن کمک به تیم پاس در کسب نتایج مطلوب، آقای گلی را تجربه کنم و رسیدن به این مهم هم دور از دسترس نیست.

وی در پایان تاکید کرد: هر تیم موفقی نیاز به پشتوانه مالی و معنوی مناسب دارد. انتظار دارم مسووول به موقع به وعده های خود عمل کنند تا بازیکنان هم دچار مشکل نشوند. ما بازی آسانی در مسابقات امسال پیش رو نداریم و همه باید تلاش کنند تا پاس سال آینده جشن صعود به لیگ برتر بگیرد.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن