آذرپاد؛

با کمک هم تیمی ها می توانم آقای گل لیگ یک شوم

b_150_100_16777215_00_images_stories_logojadidpas.jpgبه ثمر رساندن دو گل آذرپاد را در جایگاه صدرنشینی آقای گل های لیگ دسته یک فوتبال کشور قرار داده است.

به گزارش "همدان فوتبال"، محسن آذرپاد دو بازی اخیر پاس دو گل به ثمر رسانده است و این دو گل شش امتیاز مهم را برای پاس به ارمغان آورده است.

آذرپاد با بیان اینکه این دو گل را حاصل کار تیمی می دانم، افزود: خوشحالم که تا به اینجا توانسته ام برای تیمم موثر باشم و جواب اعتماد کادر فنی به خصوص سرمربی تیم را بدهم.

وی با اشاره به اینکه گلزنی هایم حاصل کار تیمی است و همه در این موفقیت سهیم هستند، گفت: به عنوان یک عضو کوچک تیم پاس سعی دارم امسال عنوان آقای گلی لیگ یک را کسب کنم و برای رسیدن به این هدف هم خیلی تلاش می کنم.

آذرپاد ابراز داشت: البته موفقیت تیم در اولویت است و ابتدا باید تیم در مسیر پیروزی قرار گیرد.

وی با تمجید از هم تیمی های خود عنوان داشت: همه بازیکنان جانانه بازی می کنند و تعصب و تعهد در پاس موج می زند و همه برای اینکه پاس امسال لیگ برتری شود تلاش می کنند و ما تیم بسیار خوبی داریم و از همه مهمتر کادر فنی ما افرادی باتجربه و کاردان هستند.

از داوود مهابادی بسیار قدردانی می کنم که به من اعتماد کرده و در این دو بازی فرصت حضور مستمر داشته ام و همچنین از مدیرعامل باشگاه همدان تشکر می کنم که همیشه در کنار تیم بوده و حمایت های به موقع و موثر داشته اند.

آذرپاد در پایان گفت: ما برای پیروزی در دیدارهای آینده بسیار مصمم هستیم و اطمینان می دهم تیم ما امسال با کمک سایر عوامل اعم از مسئولان و هواداران لیگ برتری می شود.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن