بازیکنی که 6و 4 را با هم دوست دارد
- توضیحات
- نمایش از دوشنبه, 28 مهر 1393 15:19
- دسته: خبر
- بازدید: 1227
تیم فوتبال پاس همدان در حالی دو بازی ابتدایی خود در رقابت های لیگ دسته یک را با برتری یک بر صفر به پایان رسانده که هر دو گل این تیم را "محسن آذرپاد" بازیکن آینده دار سبزپوشان به ثمر رسانده است.
به گزارش "همدان فوتبال"، به ثمر رساندن دو گل در دو بازی او را در جایگاه صدرنشینی آقای گل های لیگ دسته یک فوتبال کشور قرار داده است. آذرپاد در دو بازی اخیر پاس دو گل به ثمر رساند. دو گلی که 6 امتیاز مهم را برای پاس به ارمغان آورد.
این مهاجم جنگنده و زیرک هم اکنون یکی از بهترین مهاجمان لیگ یک و پاس همدان به شمار می رود.
نکته جالب توجه اینکه هر دو گل به ثمر رسیده توسط این بازیکن در دو بازی گذشته در دقیقه 64 به وقوع پیوسته است که گویا این دقیقه برای وی بسیار خوش یمن است و مهم تر اینکه آذرپاد انگار علاقه زیادی به دو عدد 6 و 4 دارد که در دقیقه 64 گلزنی می کند!
آذرپاد در این باره می گوید: خوشحالم که تا به اینجا توانسته ام برای تیمم مثمرثمر باشم و جواب اعتماد کادر فنی به خصوص سرمربی تیم را بدهم. البته گلزنی هایم حاصل کار تیمی است و همه در این موفقیت سهیم هستند.
وی اضافه کرد: به عنوان یک عضو کوچک تیم پاس سعی دارم امسال عنوان آقای گلی لیگ یک را کسب کنم. برای رسیدن به این هدف هم خیلی تلاش می کنم. البته موفقیت تیم در اولویت است و ابتدا باید تیم در مسیر پیروزی قرار گیرد.
آذرپاد با تمجید از هم تیمی های خود اعلام کرد: همه بازیکنان جانانه بازی می کنند. تعصب و تعهد در پاس موج می زند و همه برای اینکه پاس امسال لیگ برتری شود تلاش می کنند. ما تیم بسیار خوبی داریم و از همه مهمتر کادر فنی ما افرادی باتجربه و کاردان هستند.
مهاجم پاس یادآور شد: ما برای پیروزی در دیدارهای آینده بسیار مصمم هستیم و اطمینان می دهم تیم ما امسال با کمک سایر عوامل اعم از مسئولان و هواداران لیگ برتری می شود.
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال