مقداد قباخلو:

انگیزه زیادی برای رویارویی با پاس داشتم

b_150_100_16777215_00_images_stories_logojadidpas.jpgمهاجم تیم صنعت نفت آبادان گفت: انگیزه زیادی برای رویارویی با تیم سابق خود پاس داشتم و از همان ابتدای بازی منتظر یک فرصت بودم تا دروازه حریف را تهدید کنم.

مقداد قباخلو در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، درخصوص دیدار با پاس همدان در چارچوب هفته ششم لیگ یک فوتبال، افزود: بازی خوبی از سوی دو تیم شاهد بودیم. پاسی ها از شرایط میزبانی بهره بردند و در بیشتر دقایق رقابت سوار بر بازی بودند.

وی تصریح کرد: تیم ما بد نبود و عملکرد مناسبی از خود به نمایش گذاشت. سعی کردیم در طول بازی نقاط قوت پاس را پوشش دهیم تا کاری از پیش نبرند.

بازیکن سابق پاس همدان در ادامه اضافه کرد: گرفتن یک امتیاز در همدان برای تیم ما یک غنیمت است. بازی سختی بود و باید بخاطر کسب همین یک امتیاز شکرگذار باشیم!

قباخلو درخصوص شرایط نفت آبادان در رقابت های این فصل لیگ یک تاکید کرد: تیم ما مدیرعامل باهوشی دارد. نفت تیم خوبی بسته و شک نکنید هفته به هفته بهتر خواهیم شد و در انتهای فصل یکی از مدعیان اصلی صعود خواهیم بود.

وی درباره قضاوت تیم داوری دیدار پاس و نفت هم گفت: تیم داوری خیلی ضعیف بود و در بسیاری از صحنه ها پراشتباه ظاهر شد. امیدوارم در بازی های بعد داوری ها بهتر شود.

مهاجم نفت آبادان در پایان اظهار کرد: چند هفته مصدوم بودم و برای این بازی انگیزه فراوانی داشتم. در دیدارهای بعدی قطع به یقین برای تیم خود مهره تاثیرگذاری خواهم بود.

نظرات   

0 #1 fani 1393-08-28 13:52
عجب !!!!!!!!!!!!!!! :lol:

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن