سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان؛

ببخشید!

b_150_100_16777215_00_images_stories_hamedanfootball.2.jpgسرمربی تیم فوتبال دسته اولی مس رفسنجان گفت: به خاطر اتفاقات دیدار مقابل پاس از همه عذرخواهی می‌کنم.

به گزارش "همدان فوتبال"، وینگو بگوویچ در خصوص اتفاقاتی که روز گذشته در دیدار مقابل پاس رقم خورد اظهار داشت: من به خاطر طلبی که از باشگاه پاس داشتم تمرکز لازم را نداشتم وگرنه شخصیت و رفتارم این گونه نیست که بخواهم چنین کارهایی را انجام دهم. چندین سال در فوتبال ایران حضور دارم و همه با روحیه من آشنا هستند.

وی ادامه داد: کمیته انضباطی رای مرا صادر کرده اما هیچ گوش شنوایی در این زمینه وجود ندارد که به این مسائل بپردازد. هیچ کس هم ترس از رای صادر شده ندارد. امیدوارم فدراسیون و کمیته انضباطی به این مسئله رسیدگی کنند و با ضمانت اجرایی پولم را از باشگاه بگیرند. من اگر در دیدار روز گذشته عصبانی بودم و استرس داشتم به خاطر طلبم بود.

سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان در مورد صحبت‌های مهابادی و اینکه اعلام کرده او آب سمتش ریخته افزود: اتفاقات با آن شکلی که گفته شده رخ نداد. من بطری آب دستم بود که ناگهان در آن بازشد. به هر حال از همه بابت این اتفاقاتی که رخ داد عذرخواهی می‌کنم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن