قهرمان آسیا در آتش بي‌برنامگي می‌سوزد

b_150_100_16777215_00_images_stories_img_595911111.jpgتیم پاس همدان این روزها حال خوشی ندارد و در انتهای جدول به راهی برای فرار از سقوط می‌گردد که اگر درست وضعیت این تیم را کالبد شکافی کنیم متوجه خواهیم شد که پول زیادی این تیم را مریض کرده است.

 

به گزارش "همدان فوتبال"، تیم پاس سالهاست که به همدان آمده تا به قول مسئولان وقت استان با حرکتی ققنوس‌وار تولد دیگری را تجربه کند.

 

پاس در تهران همه چیز داشت به غیر از تماشاگر -که به بهانه نداشتن تماشاگر راهی همدان شد تا شاید در این شهر غیر فوتبالی یار دوازدهم پیدا کند- اما به راستی چطور شده است که برای حساس‌ترین بازی این تیم حتي 500 نفر هم به ورزشگاه نمی‌آید؟


پاس سالهاست که در آتش بی‌برنامگي مسئولان سیاسی و اجرایی استان می‌سوزد و بلایی بر سر قهرمان آسیا آورده‌اند که این تیم باید در حال حاضر برای سقوط نکردن به لیگ دسته دوم تلاش کند.

 

ورزش ایران غرامت زیادی برای انتقال تیم فوتبال پاس به همدان داده است و شاید مهمترینش انحلال 20 رشته ورزشی در باشگاه پاس تهران بود.

 

در سال‌های اخیر رفت‌وآمد‌های غیر اصولی در مسند مدیریت عامل این باشگاه نسخه پاس را پیچاند و کارش به جایی رسیده است که مردم همدان به محض شنیدن نام پاس به جای اینکه احساس غرور کنند، از شرمساری سر به زیر فرود می‌آورند.

 

پروسه انتقال پاس در حالی با شکست مواجه شده است كه مدیران تصمیم گیرنده آن به جای آموختن ماهی‌گیری، ماهی خوردن را یاد تیم داده‌اند و با تصمیمات غیر اصولی و بی حساب و کتاب موجب شدند که آخرین قهرمان ایران در آسیا شمارش معکوسش برای نابودی را به صدا درآورد.

 

پاس در راستای اصل 44 قانون اساسی راهی همدان شد اما به راستی تیمی که از منابع دولتی و استانی ارتزاق می‌کند کدام اصل 44 را سرلوحه كار خودش قرار داده است؟

 

واریز پول‌های بی‌حساب و کتاب و همچنین نبود شفاف‌سازی مالی از سوي مدیران عامل شرایطی را رقم زده است که اینچنین پاس در منجلاب بیتدبیری غرق شود.

 

اعضای هیئت مدیره غیر ورزشی و غیر اقتصادی و ورود مدیران سیاسی و اجرایی بلایی بر سر پاس آورده که برای جبران این اشتباهات سال‌ها هزینه گزاف باید پرداخت.

 

اعضای هیئت مدیره یک باشگاه باید در همه مواقع چتر حمایتی و نظارتی خود را بر روی تیم باز کنند نه اینکه برای ارزیابی یک ترازنامه مالی و بررسی اوضاع تیم وقت نداشته باشند.

 

وجود استاندار، معاونین استانداری و مدیرکل ورزش در هر هیئت مدیره‌ای نقطه بارزی است اما به راستی مشغله و پیگری امور زیر مجموعه خود وقتی را برای بررسی دقیق پاس می‌گذارد؟

 

وقتی رئیس هیئت مدیره شخص استاندار باشد، دیگر اعضا نمی‌توانند برخلاف نظر وی، رای صادر کنند و این می‌شود که تصمیمات به صورت یک نفره اتخاذ می‌شود و پیگری و نظارت نیز انجام نمی‌شود.

 

انتخاب بهرام یدی در فصل گذشته به عنوان مدیرعامل باشگاه اشتباه بود اما برکناری محترمانه وی و انتخاب حسن عزیزی اشتباه بدتری است که از همین بیتدبیری‌ها رقم خورده است.

 

به راستی کسی متوجه نشد بعد از استعفای سوری بهرام یدی، چگونه بدون برگزاری جلسه هیئت مدیره، 12 گزینه مشخص و از میان آنها حسن عزیزی انتخاب شد و این درحالی بود که شخص رئیس هیئت مدیره باشگاه در پایتخت به دنبال پیگیری مشکلات استان بود.

 

همین اعضای هیئت مدیره، مدیرعاملی برای تیم انتخاب می‌کنند که به قول خودش هنوز نمی‌داند یک میلیارد چند صفر دارد!

 

این حرکتهای غیر حرفه‌ای است که موجب میشود نوک پیکان منتقدین به سمت هیئت مدیره غیر فوتبالی پاس بچرخد.

 

اعضای هیئت مدیره که غیر تخصصی باشند، اين می‌شود که شب قبل از آخرین بازی تیم پاس در لیگ يك گذشته که تنها کسب بک برد می‌توانست پاس را راهی لیگ برتر کند، کاری غیر

 

حرفه‌ای انجام می‌شود که روحیه تیم فرو بریزد و در همان جلسه مدیرعامل تیم تهدید به استعفا می‌کند و در نهایت همان جلسه خروجی جز شکست در برنداشت.

پس باید به این اندیشید که مدیران سیاسی و اجرایی استان از هیئت مدیره خارج و افرادی ورزشی و اقتصادی که وقت پرداختن به امورات باشگاه را داشته باشند جایگزین مدیران فعلي شوند.

 

این تیم در بدو انتقالش، به 8 هزار شهید استان هبه شد. آیا با پول بیت‌المال کاری کرده‌ایم که شرمنده شهدا نشویم؟ سوالي اساسي كه در سال‌هاي اخير در ذهن بسياري از اهالي ورزش و تيم فوتبال پاس همدان شكل گرفته است.

 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن