ماجرای طلب 80 میلیونی مهابادی از باشگاه پاس همدان!
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 24 فروردين 1395 08:51
- دسته: تحلیل و نقد
- بازدید: 924
کاری که ابتدای فصل مهابادی برای باشگاه پاس انجام داد از معدود اقداماتی است که این روزها در فوتبال دنیا اتفاق می افتد و شاید هم نظیرش دیده نشود.
به گزارش "همدان فوتبال"، داوود مهابادی سرمربی اوایل فصل جاری پاس در لیگ یک اگر تصور این را داشت که پس از گذشته چند هفته تصمیم به استفعا می گیرد هرگز نمی پذیرفت که برای تیمش 80 میلیون البسه خریداری کند.
مهابادی به عشق تیمش و اینکه سال موفق تری را سپری کند، حاضر شد در ایام بی پولی پاسی ها و صرفا برای حفظ شان و منزلت تیمش در ابتدای فصل، 80 میلیون تومان جهت خرید پک البسه اردوی، تمرین، هتل و مسابقه اعضای تیمش متقبل شود.
عزیزی مدیرعامل وقت به همراه چهار فرد دیگر از اعضای باشگاه توافقنامه ای را منعقد کردند که بدهی به حق داود مهابادی تا دهم آبان ماه سال قبل پرداخت شود اما خلف وعده مدیرعامل وقت سبب شد تا به امروز این اقدام صورت نگیرد.
در واقع مدیرعامل وقت پاس نسبت به حقوق مالی مهابادی در این بخش بی توجهی کرده و همین امر باعث شد تا سرمربی فعلی آلومینیوم سازی اراک اقدام به شکایت کند.
حتی استاندار همدان به مدیرعامل وقت دستور پرداخت بدهی مهابادی طبق توافقنامه را داد اما بازهم با بی توجهی ها همراه شد.
مهابادی پس از پایان بازی تیمش مقابل پاس در این باره اظهار کرد: نزدیک ۸۰ میلیون تومان پول لباسهای پاس را زمانی که در این تیم بودم به دلیل اینکه باشگاه پولی نداشت از جیب خودم پرداخت کردم.
سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک گفت: نزدیک ۱۰ ماه از این موضوع گذشته و ۵۰ بار تماس و مراجعه برای گرفتن این پول داشتهام اما هنوز خبری نشده و مجبور به شکایت شدم.
مهابادی بابیان اینکه پاس لیاقت حضور در لیگ دسته اول فوتبال را دارد، گفت: من خاطرات بسیار خوبی از همدان و مردم همدان دارم و ارزش زیادی برای مردم این شهر قائل هستم.
وی یادآور شد: امیدوارم پاس با لطف خدا و دعای مردم همدان در لیگ دسته اول فوتبال باقی بماند من همیشه هوادار پاس بوده و هستم.
حال جالب اینکه نظیر چنین اتفاقی برای اکبر محمدی سرمربی فعلی پاس نیز افتاده است!