تراژدی نقل و انتقالات و بازیکنانی عاشق تر از همیشه؛
پاس تنها می شود!
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 12 تیر 1392 13:33
- دسته: تحلیل و نقد
- بازدید: 1696
کوردان داغ نقل و انتقالات فوتبال ایران از آن دست روزهایی است که هر اتفاق و انتقال آن با یک دربی یا یک بازی بزرگ لیگ برتری برابری می کند.
به گزارش "همدان فوتبال"، دلبستگی به بازیکن، مربی یا یک مدیر فوتبالی فقط در روزهای نقل و انتقالات پایان یافتنی است. فصلی که دراماتیک و گاهی می تواند غمبار باشد. هوادار یک فصل خوب فوتبالی را با یک بازیکن سپری کرده و نمی خواهد این بازیکن را در لباس تیم دیگری ببیند.
در فصل نقل و انتقالات شنیدن جملاتی از این دست نباید تعجب آور باشد:
"از بچگی عاشق فلان تیم بودم" ، "با پیوستن به .. به آروزی دیرینه خود رسیدم" و ...
در سوی مقابل اگر دوست داشتن و عاشق پیشه بودن در کار نباشد صفرهایی وجود دارد که بازیکن را وسوسه می کند.
بازیکنان دسته یکی شاید در زمره نفراتی قرار بگیرند که بیشتر به پیشرفت فوتبال و صفرهای چک ها فکر می کنند تا عشق و علاقه به تیم های بزرگ!
این روزها برای پاسی ها دام پهن شده و بازیکنان تاثیرگذار پاس یکی پس از دیگری راهی تیم های لیگ برتری می شوند.
مهاجم پاس همدان به سایپا پیوست
مقداد قباخلو که بی تردید یکی از بازیکنان خوب فصل گذشته پاس بود راهی سایپا شد.
قباخلو که سابقه بازی در پرسپولیس را هم دارد و زمانی در این تیم توپ می زد حالا با رفتن به سایپا می خواهد با درخشش به روزهای اوجش برگردد.
قباخلو در همین رابطه گفت: چند سالی را از لیگ برتر دور بودم اما می خواستم با قدرت برگردم و حالا این اتفاق برایم افتاده و از این فرصت نهایت استفاده را می کنم.
وی تصریح کرد: می خواهم با تلاش و تمرکز روی تمرینات به روزهای اوجم برگردم. امیدوارم بتوانم در سایپا به موفقیت برسم و خوشحالم که با “فیرات” کار می کنم چر اکه می توانم از وی چیزهای زیادی یاد بگیرم.
ذوب آهن مقصد بازیکنان پاس
وحید علیآبادی و اویس کردجهان، دو بازیکن فصل گذشته تیم پاس همدان با ذوبآهن قرارداد امضا کردند.
علیآبادی و کردجهان، دو بازیکن فصل گذشته پاس همدان ظهر دیروز به باشگاه ذوبآهن رفته و با این باشگاه وارد مذاکره شدند.این دو بازیکن سرانجام با مسؤولان ذوبآهن به توافق رسیده و قرارداد خود را با این تیم اصفهانی به امضا رساندند.
علیآبادی و کردجهان هر کدام قراردادهایی 2 ساله با تیم ذوبآهن امضا کردند و سبزپوش شدند.
رمضانی هم مورد هجمه قرار گرفته!
اين روزها براي عبدالحمید رمضانی از در و ديوار ميبارد. بعد از اتمام بازی پلی آف مقابل ذوب آهن اصفهان تحرکات گسترده علیه وي به جريان افتاده است و برخی هم درصدد غریب کشی هستند. مديرعامل نگونبخت پاس اينبار نزد شماری از اهالی فوتبال و یکی از اعضای هیات مدیره مورد هجوم شديد كلامي قرار گرفت.
عده ای از پیشکسوتان نظیر محمد بهگندم، محمود حسام و مهدی بوجاریان عليه رمضانی موضع گرفتند و يكصدا خواستار بركناري وي شدند.
شدت انتقادها آنقدر زياد بوده كه شماری از خبرنگاران ورزش نویس از "انتقادهاي يكپارچه و بيوقفه" عليه عبدالحمید رمضانی یاد ميكنند! همه اين رخدادها درست زمانی اتفاق افتاده که بازی ها به پایان رسیده و کار از کار گذشته است.
این تحرکات آنقدر برای رمضانی سنگین بود که وی به شدت خشمگين شود و رسما اعلام کند یکسال دیگر هم در پاس قرارداد دارد.
رمضانی معتقد است: چه کار باید در پاس می کرده و نکرده!! ما دنبال موفق کردن تمامی تیم های پایه و بزرگسالان باشگاه هستیم، آنوقت اينطوري عليه من موضع می گیرند! رمضانی كه نتوانست همين جو را تحمل كند و انتقادها را غیرمنصفانه می داند قرار است یکشنبه آینده نشست خبری برگزار کند!
حال باید منتظر نشست های خبری خجسته و رمضانی ماند. امیدواریم طی روزهای آینده بهترین تصمیم برای پاس اتخاذ شده تا این تیم زودتر بتواند برای فصل آینده تیم ببندد.
نظرات
باقی فقط فکر خودشونن.
حتی این به اصطلاح پیشکسوتان همدان.
فوتبال همدان کجا بوده پیشکسوتش کجا باشه.
واقع بین باشیم و قدر مدیری که فعاله رو باید بدونیم .حالا هر کی میخواد باشه بومی باشه چه بهتر.
این نظر شخصیه منه.
تو مدیرا فقط صوفی واقعا دلسوز و کار درست بود.
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال