پاس و الوند در برزخ حاشیه و سقوط؛

عادت به شکست، رکوردشکنی و دلسردی

b_150_100_16777215_00_images_stories_pas-sinekhiz.jpgوقتی به جدول رده‌بندی لیگ و جایگاه تیم‌های الوند و پاس نگاهی می‌اندازیم، کاملاً احساس می‌کنیم شرایط برای نمایندگان فوتبال همدان خوب نیست و نوسان در جایگاه 2 تیم به سیر نزولی تبدیل شده است.

 

 

به گزارش "همدان فوتبال"، رد پای سوءمدیریت در ناکامی‌های اخیر هر 2 تیم کاملاً مشهود است و ماحصل نتایج ضعیف و افت این 2 تیم، عادت به شکست، رکوردشکنی و دلسردی تماشاگران بوده است.


پاسی‌ها حتی با آوردن محسن عاشوری هم توفیقی تا به اینجا نداشته‌اند و اکنون در بدترین شرایط تاریخی فوتبال این باشگاه در رتبه یازدهم جدول نشسته است!


تیم پاس بازهم باخت تا نشان بدهد هنوز از بحران خارج نشده و چه بسا در منطقه فاجعه (قعر جدول) هم جا خوش کند. برد 2 هفته پیش پاسی‌ها همین چند روز شیرین بود و امیدوارکننده!! اما یکشنبه گذشته بازهم بارقه‌های امید رنگ باخت تا شاگردان عاشوری به سوی سقوط پیش بروند.


با این وضعیت آینده خوشایندی را برای پاس نباید تصور کنیم؛ چراکه آنچه در 15 بازی گذشته این تیم شاهد بوده‌ایم، پیشی گرفتن شکست‌ها از بردها و تساوی‌ها بوده است.


پاسی‌ها همچنان در صدر رکوردزنی‌ها پیش می‌روند و هیچکس پاسخگوی روند روبه سقوط این تیم نیست! این تیم به لحاظ تفاضل گل هم اصلاً وضعیت خوبی ندارد و چه بسا شکست در مقابل پیکان در هفته آینده منجر به سقوط این تیم به رتبه دوازدهم شود.


این شکست هرچند برای قضاوت مبنی بر عملکرد محسن عاشوری شاید زود باشد اما هر باخت تیم پاس به منزله افزایش یأس و نا امیدی در دل هوادارانی می‌شود که انگار حساسیت قبل را نسبت به تیم ندارند.


به فرض اینکه تیم پاس در دیدار مقابل یزد لوله که از تماشای آن محروم بودیم هم عملکرد خوبی را ارائه کرده باشد اما باخت، باخت است و از دست رفتن امتیازها در این شرایط حساس یعنی سقوط، فاجعه و سلام به لیگ دو!


پاسی‌ها قبل از این دیدار دست به اعتصاب زده بودند تا بلکه موفق به دریافت مبلغی از قراردادهای خود شوند، اما وساطت مدیرکل ورزش و جوانان همدان سبب شد گام به این دیدار بگذارند.


با این حال نمی‌شود به دلیل مشکلات مالی تمرکز تیم بر روی برد و پیروزی نباشد و اکنون عادت به باخت این تیم را سخت بیمار کرده است.


این ناکامی‌ها سبب شد تا تماشاگران هم میل به حضور در ورزشگاه نداشته باشند و ترجیح بدهند اگر فرصتی باشد از تلویزیون نظاره‌گر این بازی باشند!


در این شکست‌ها به طور قطع مدیرعامل باشگاه هم نقش کلیدی دارد. تیمی که اینگونه می‌بازد تا همچنان رکورددار شکست در لیگ باشد و ثبت تاریخی را رقم بزند!


الوند هم شرایط خوبی را سپری نکرده و در حالی که دوستداران این تیم توقع داشتند مدل 92 الوند، تیمی مدعی و شانس اول صعود به لیگ برتر باشد در 15 بازی انجام داده فقط 4 پیروزی کسب کرد و 4 تساوی و 7 شکست سهم این تیم تحت هدایت رضا طلایی‌منش بود.


این تیم هم در قبول شکست و گل خورده جزو رکورداران گروه الف لیگ دسته یک فوتبال کشور مي‌باشد.


البته عادت به باخت‌ها هم سبب شد، طلایی‌منش که سال قبل جزو 6 مربی برتر فوتبال کشور نام گرفت عطای تیمداری را به لقایش ببخشد و بدون خداحافظی تیمش را ترک کند.


هرچند مدیریت باشگاه هم انتظار این سرنوشت را داشت؛ چراکه او از هفته قبل می‌خواست عذر سرمربی خود را بخواهد اما صبر کرد تا این بار طلایی‌منش شخصاً تصمیم به جدایی بگیرد و البته این حرکت خودجوش طلایی‌منش مبنی بر رفتن هم باعث شد تا الوند در پرداخت مطالبات این مربی از تخفیف ویژه‌ای برخوردار شود!


تأخیر در ایجاد تغییرات در کادر فنی سوء مدیریت الوند را مشهود ساخت؛ چراکه می‌توانست زودتر از اینها تیمش را از این بحران خارج کند.


الوند هم با نتایج ضعیف کسب شده دلسردی تماشاگران را رقم زده است تا جایی که کمتر از 300، 400 تماشاگر حاضر می‌شوند، بازی‌های این تیم را از نزدیک تماشا کنند.


الوندی‌ها که هم‌اكنون از پیدا کردن سرمربی جدید خود اندرخم یک کوچه هستند، شرایط سختی را با قرار گرفتن در رتبه دهم جدول سپری می‌کنند و باید دید گزینه مد نظر آنها آیا می‌تواند ناجی سقوط تیم باشد.


شانس صعود برای هر 2 تیم پاس و الوند بسیار ضعیف است و هر اندازه که مدعی فاصله ناچیز امتیاز تیم‌ها در جدول باشند، باز هم نمی‌توان بر روي توانایی 2 تیم حساب ویژه‌ای داشت.

 

نویسنده : میثم ناصرنژاد


اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن