ايرادهايي كه قابل رفع هستند
پاس ميتواند تيم تر باشد
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 11 اسفند 1392 11:34
- دسته: تحلیل و نقد
- بازدید: 921
پاس عصر شنبه يك پيروزي عالي و بيحرف و حديث كسب كرد. در روزي كه عده اي به تصور ديدارهاي اخير نميتوانستند نگاه اميدوارانهاي به پاس داشته باشند، شاگردان عاشوري بهترين نمايش خود از شروع نيم فصل دوم ليگ جاري را ارايه كردند و موفق شدند بازي فينالگونه انتهاي جدول را با يك گل به سود خود ببرند و به روند ناكاميهاي اخير خود خاتمه دهند.
به گزارش "همدان فوتبال"، در روند حركتي پاس طي اين مسابقه آنقدر نكته مثبت وجود داشت كه ذكر همه آنها مسلما از حوصله اين مقال خارج خواهد بود. ورود به عرصه جنگهاي تن به تن آن هم با كمال قدرت، مرتفع كردن اشتباهات دفاعي و پوشش دادن مناسب به هم تيمي درگير، عقب نكشيدن و به زمين خودي نرفتن بعد از گل برتري، استفاده بهينه از تمام عرض زمين براي باز كردن دفاع حريف و روي نياوردن به سانترهاي بلند و بيحاصل بخشي از نكات مثبتي بود كه در پاس در نيمه نخست اين بازي داشت.
ولي همين پاس نقاط ضعف قابل توجهي در نيمه دوم داشت كه در صورت برطرف شدن آنها وضعيت براي سبزپوشان ايدهآلتر هم خواهد شد.
1- پاس هنوز با مشكل عديده يك مهاجم گلزن از اول فصل تاكنون دست و پنجه نرم ميكند. تيمي كه كادر فني اش از بازيكنان سابق خط تهاجمي فوتبال كشور به شمار مي روند، مهاجمي شش دانگ ندارد و مثل آب خوردن موقعيتهاي طلايي را از دست ميدهند و اين براي يك تيم تهاجمي اصلا مورد جالبي نيست. بيترديد همه تيمها براي يك بازي پاياپاي با پاس وارد زمين نميشوند و عاشوري براي روزي كه حريفان در بازي خانگي تيمش در يك سوم دفاعي خود تراكم ميكنند، بايد يك مهاجم نوك قدرتمند داشته باشد.
2- سازمان تيمي پاس در نيمه دوم متفاوت با نيمه نخست بود. نيمه دوم بازيكنان به صورت انفرادي بود و حمايت هاي دور و نزديك با فاصله و زوايا در زمان مناسب صورت نمي گرفت. حركت بدون توپ بازيكنان خوب نبود و تعدد بازيكنان بيشتر در ميدان مسابقه بود.
3- پاسي ها نيمه دوم احساسي بازي كردند و نتوانستند موقعيت هاي گلزني خود را به موفقيت ختم كنند. در مقابل هم اندك موقعيت گلزني تيم حريف در ميان آشفتگي تاكتيكي پاس در محوطه شش قدم مهيا شد هر چند محمدعلي مولا مي توانست در نيمه دوم دو گل براي تيمش به ثمر برساند كه موفق عمل نكرد.
البته حركت عاشوري براي روحيه دادن به بازيكنان در طول 90 دقيقه ايستادن كنار زمين در نوع خود قابل تقدير و ادامه سياست كاري او مبني بر حمايت تماشاگران از تمام شاگردانش بود و اجازه نداد سكوت ورزشگاه به سود تيم حريف شود. عاشوري هر چند دو نيمه متفاوت شاهد عملكرد تيمش بود اما اگر با همان شرايط نيمه نخست در ديدارهاي آينده بازي كند قطعا مي تواند به همين روند روبه رشد ادامه دهد.
4- تيم عاشوري در اوايل نيمه دوم به ساختار حمله مستقيم گرايش يافت. تيم او بيشتر تمايل به نفوذ به عمل دفاعي حريف داشت تا از شكاف دفاعي حريف كه از سيستم 1-3-2-4 به 3-3-4 تغيير يافت، بازهم به گل برسد. البته اين تغيير سيستم برتري عددي را به پاس دادتا بيشتر در خط مياني عمل كند اما بعد از گل آنچه از پاس ديده شد گرايش مدافعان اين تيم براي ارسال پاس هاي بلند به قصد استفاده مهاجمان بود كه عملا خط مياني را بيكار كرد و شاهد كارتركيبي مطلوب نبوديم.