آقای یدی جریمه کن و تنبیه!

b_150_100_16777215_00_images_stories_yadi-0.jpgمدام حمایت و مدام پاداش... اگر این همه هزینه صرف فوتبال پایه ها و حتی محلات می شد قطعا خروجی بهتری داشت.

به گزارش "همدان فوتبال"، حالا همه توجهات به سمت بهرام یدی اس؛. مدیرعاملی که تیمش انگار نمی خواهد زیاد در لیگ یک عمر کند و شاید او باید یک تنه پاسخ گوی خیلی از مسایل باشد.

تیمی که از ابتدای سال تاکنون ثبات لازم را در ترکیب تیمی نداشت و به قدری شاهد آمد و رفت ها بودیم که انگار الوند واگن مترو است!

البته قدری تجربه بیشتر می توانست الوند را به این مسیر اشتباه نکشاند. الوند دهمین شکست این فصل خود را تجربه کرد تا به اندازه دو فصل قبل برابر تیم های حریف بازی واگذار کند.

الوندی ها حتی به اندازه دو فصل گذشته گل دریافت کردند تا نشان دهد خریدهای امسال چنگی به دل نزد و در یارگیری ها بسیار ناموفق عمل شد.

دور از انصاف نيست اگر بگوييم طلايي‌منش الوند را در فصل جاري به سمت ليگ دو سوق داد.

نداشتن آنالیزورهای توانمند و حتی اتاق فکر به قصد کالبدشکافی امور فنی و تاکتیکی تیم هم از علل افول الوند در فصلی بود که کاسه و کوزه ها برسر دیگران شکسته می شود!

نظرات   

+7 #7 حمیدرضا 1392-12-17 12:04
نقل کردن رضا:
اون از طلايى منش اينم از خرمزى
كه يدى رو كه از جيب شخصيش هزينه ميكنه رو بدبخت كردن
تيم شهرمانم بردنودسته ٢
اميدخان طيرى هم همدانيه هم كارنامه دار
قدرشو ندونستن
رمضانيه ...

سلام آقا رضا. خدمت شما عرض کنم آقای خرمزی تیم ایرانجوان بوشهر رو به پلی آف برد. پس نتیجه می گیریم مربی توانمندیه. وقتی بازیکن تیم در بازی با گل گهر موقعیت تک به تک رو بیرون میزنه به نظر شما مشکل سرمربیه؟!!!!!!!!! یا در بازی با نفت آبادان آقای عاشوری چندین موقعیت تک به تک رو بیرون زد مشکل سرمربیه؟!!!!!!!!!!!

-5 #6 حمیدرضا 1392-12-17 11:57
نقل کردن hg,kn:
جناب همدان فوتبال بنده هيچ علاقه اي به پيگيري سرنوشت پاس ندارم ولي چون الوند را از دوران طفوليت(شهرداري-پاس نوين)تا بزرگ شدنش ديدم نميتوانم نسبت به سرنوشتش در تفكر خودم سكوت كنم چون خاستگاه الوند همدان است والوند هويت فوتبال همدان.جناب يدي-طلاي منش-از جنس فوتبال همدانند وشكست آنان شكست من وشكست همدان است وحس ناسيوناليستي ام نميتواند در قبال شكست هويت فوتبال همدان بيتفاوت باشد وافسوس من قلبي خواهد بود

سلام آقا/خانم hg,kn اول اینو خدمت شما عرض کنم که اگه تیم پاس نبود الوندی هم وجود نداشت. ما همه یادمونه که سردار ملاحی مدیرعامل باشگاه پاس همدان این تیمو نجات داد.
2- تیم اول همدان پاس نام داره نه الوند.
3- سایت همدان فوتبال از هر دو تیم تا اونجا که توانست حمایت کرد

-3 #5 رضا 1392-12-16 23:43
اون از طلايى منش اينم از خرمزى
كه يدى رو كه از جيب شخصيش هزينه ميكنه رو بدبخت كردن
تيم شهرمانم بردنودسته ٢
اميدخان طيرى هم همدانيه هم كارنامه دار
قدرشو ندونستن
رمضانيه ...

+9 #4 hg,kn 1392-12-16 23:32
جناب همدان فوتبال بنده هيچ علاقه اي به پيگيري سرنوشت پاس ندارم ولي چون الوند را از دوران طفوليت(شهرداري-پاس نوين)تا بزرگ شدنش ديدم نميتوانم نسبت به سرنوشتش در تفكر خودم سكوت كنم چون خاستگاه الوند همدان است والوند هويت فوتبال همدان.جناب يدي-طلاي منش-از جنس فوتبال همدانند وشكست آنان شكست من وشكست همدان است وحس ناسيوناليستي ام نميتواند در قبال شكست هويت فوتبال همدان بيتفاوت باشد وافسوس من قلبي خواهد بود

+10 #3 hg,kn 1392-12-16 23:25
واما يك سوال از رسانه هاي استان از جمله "همدان فوتبال" كه بواسطه علاقه ناسيوناليستي از مراجع حضور اينجانب براي كسب خبر واطلاعات حوزه فوتبال استان است: آيا رسانه ها توانستند در راستاي ايفاي نقش خود در تحليل وارائه راهكاروهشدار در موقع لازم درست عمل كنند؟ يا حمايت كور باعث شد الوند را بوقتي كه بايد روي زانو راه برود به باد انتقاد بگيريد؟ به نظر من رسانه هاي استاني مدعي به حس وطني آب وخاك همدان كار نظارت ورصد خوب انجام ندادند ونهايتا در حوزه ارسال وتهيه خبر موفق بودند.رسانه موفق چشم بيدار حوزه فعاليت خود است

+9 #2 hg,kn 1392-12-16 23:18
جناب يدي الوند وشما قرباني خودتان شديد دنبال عوامل خارجي موثرتر از خودتان نگرديد- چرا ليگ1 قرباني ديده شدن در جام حذفي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما دستور حضور درجام حذفي را داديد يا خواست مربي وقت بود وشما پذيرفتيد؟؟ بسته شدن تيم از اختيارات سرمربي است وكسي خق دخالت ندارد ولي انتخاب سرمربي از اختيارات مديريت است وغيرمستقيم بد بسته شدن تيم به شما برميگردد چون از شاخه هاي مديريت , چون انتخاب نيروي انساني براي رسيدن به اهداف از اختيارات مديريت است.به باور اينجانب تيم الوند قرباني رفتار احساسي مديريت شد(رفاقت - رودربايستي با سرمربي-دادن اختيارات خارج از حوزه فني به سرمربي).گرچه از لحاظ رياضي الوند هنوز حذف نشده ولي به لحاظ ضريب سختي جدول بازيها, الوند احتمال بسيار كمي براي بقاء دارد.

+9 #1 hg,kn 1392-12-16 23:07
ريشه اي اگر به موضوع دلايل حضور ضعيف الوند در ليگ امسال بخواهيم نگاه كنيم بايد به چندسال قبل وضعف عمومي فوتبال همدان در شاخه هاي آموزش ومديريت برگرديم.موفقيت مستمر نشان حضور با تفكر است واين استمرار در الوند با نتايج امسال نشان داده نشد ولي اگر فقط امسال را كالبدشكافي كنيم ميشود به ضعف مديريت در عدم تشخيص بموقع تغيير تفكرفني حاكم(شروع سير نزولي درست پس از بازي كذايي با پرسپوليس ديده شد)بعنوان عامل اصلي نگاه كرد چرا كه قبل از آن بازي الوند در گروه بعنوان مدعي مطرح بود- كاملا موافقم بدبسته شدن تيم در شروع فصل در دوره استهلاك(مصدوميت-محروميت-ريزش وتغيير نيروي انساني) خود را نشان داد.واما يك سوال كليدي :آيا جناب يدي در دامنه اختيارات سرمربي دچار افراطيگري مبتني بر احساس نشد؟

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن