با لشکری از محروم و مصدوم به بوشهر رفتهایم
- توضیحات
- نمایش از پنج شنبه, 02 بهمن 1399 06:04
- دسته: گفتگوی ویژه
- بازدید: 664
سرمربی تیم فوتبال شهرداری همدان گفت: در هفته پنجم لیگ دسته دوم فوتبال کشور برابر ایرانجوان بوشهر بسیاری از بازیکنان خود را به دلیل مصدومیت و محرومیت در اختیار نداریم.
رضا طلاییمنش با اشاره به تساوی دقایق پایانی هفته گذشته برابر اسپاد تهران اظهار کرد: جلوی تیمهایی که ضد فوتبال بازی میکنند بسیار سخت میتوان بازی کرد اما ما در نیمه اول و دوم فوتبال مالکانه و زیبایی ارائه دادیم.
وی با بیان اینکه بعد از ۱۰ نفره شدنمان در دقایق پایانی کمی تمرکز خود را از دست دادیم و در فوتبال اگر تمرکز لازم را نداشته باشید جریمه میشوید گفت: از نحوه بازی در دیدار برابر اسپاد تهران راضی هستم.
سرمربی تیم فوتبال شهرداری همدان با اشاره به اینکه از بازی زیبایی بازیکنانمان راضی هستم اما از نتیجه به دست آمده اصلا راضی نیستم تصریح کرد: اینگونه بازیها تجربه خوبی برای ما و بازیکنان بوده که به ما نشان میدهد باید از موقعیتهای به دست آمده نهایت استفاده را ببرید در غیر این صورت فوتبال شما را جریمه خواهد کرد.
وی با اشاره به دیدار هفته جاری تیم فوتبال شهرداری همدان برابر ایرانجوان بوشهر بیان کرد: تیم فوتبال ایرانجوان بوشهر از تیمهای فوتبالی و با قدمت گروه ما بوده که فوتبال بسیار زیبایی را ارائه میدهند.
طلاییمنش افزود: این تیم در این فصل هزینه خوبی انجام داده و از بازیکنان باتجربه و لیگ برتری و لیگ دسته اولی سود میبرد و به طور قطع دیدار سختی در پیش داریم.
وی با بیان اینکه برای کسب نتیجه به بوشهر سفر کردهایم، بیان کرد: به دنبال این هستیم تساوی خانگی هفته گذشته را جبران کنیم و برایمان فرقی نمیکند به مصاف چه تیمی میرویم.
سرمربی تیم فوتبال شهرداری همدان با بیان اینکه هدف ما در هر بازی کسب پیروزی است و با قدرت برای کسب سه امتیاز خارج از خانه خواهیم جنگید به محرومان و مصدومان این تیم اشاره کرد و گفت: آرمین طلایی منش، محمد بالاوند، حامد میرزایی را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم و میثم زمانی نیز به دلیل دریافت کارت قرمز در دیدار برابر اسپاد تهران این هفته نمیتواند ما را همراهی کند.
وی عنوان کرد: اما به اعتقاد من ما یک تیم هستیم و نبود چند بازیکن خللی در کار ما ایجاد نمیکند به بازیکنان جایگزین ایمان دارم و مطمئن هستم بهترین عملکرد را خواهند داشت. سرمربی تیم فوتبال شهرداری همدان خاطرنشان کرد: تیم فوتبال شهرداری همدان در هفته پنجم لیگ دسته دوم فوتبال کشور چهار شنبه یکم بهمن ماه از ساعت ۱۴ میهمان ایرانجوان بوشهر است.