بایرنمونیخ هم درصورت انتقال بههمدان بهمشکل میخورد
- توضیحات
- نمایش از پنج شنبه, 04 مهر 1392 19:51
- دسته: گفتگوی ویژه
- بازدید: 1911
شايد جوانان امروزي شهر ما كمتر مهمان این گفتگوی ما را بشناسند، البته این فرد برای تمام فوتبالیهای این شهر شناخته شده و مایه مباهات و افتخار استان است.
به گزارش "همدان فوتبال"، او علیرضا ناصری نام دارد؛ شاید تنها همدانی که مدرک A اروپا و گواهینامه پایان دوره 7 ماهه managering professional را از کشور آلمان در کارنامه دارد.
ناصری مانند اکثر کودکان در کوچههای خاکی و این بار از محله جولان پا به توپ شد.
پس از آن وی به تیم نوجوانان و جوانان اکباتان راه یافت ولی بعد از آن به تیم متحد رفت و تا سال 65 در این تیم توپ زد. مهر شمیران تهران ایستگاه بعدی ناصری در مسیر موفقیت و بوتان آخرین تیم وی در دوران بازیگری بود.
پس از این بود که وی در 28 سالگی از ناحیه کمر مصدوم شد و به کار مربیگری روی آورد و خیلی زود به عنوان مربی جذب تیمهای پایه پرسپولیس شد.
وی پس از مربیگری در تیم منتخب جوانان تهران به آلمان رفت، زبان آلمانی را به خوبی فرا گرفت و بر صندلی کلاسهای مربیگری اروپا تکیه زد تا اینکه مدرک A اروپا را دریافت کرد؛ پس از آن بود که ناصری به میهن بازگشت و در برنامههای تلویزیونی کارشناسی فوتبال در میان بازیهای تیم ملی ایران در جام جهانی 98 فرانسه و پس از آن در 32 برنامه، به عنوان کارشناس حضور یافت (لازم به ذکر است که وی در زمان حضور در آلمان با بخش ورزشی شبکه ZDF این کشور همکاری تنگاتنگی داشت).
در این برهه بود که ناصری سرمربیگری تیم ملی المپیک ایران را پذیرفت اما وی که توانایی خود را بیش از این میدید با حضور مجدد در آلمان، در دوره 7 ماههmanagering professional را گذراند. (شروط اصلی حضور در آزمون ورودی این دوره تسلط روی زبان انگلیسی و آلمانی، دارا بودن مدرک A اروپا و مربیگری یا بازی در یکی از ردههای ملی است).
وی در این کلاسها با افرادی چون ماتیوس، فولر و کلینزمن همکلاس بود.
وی ریاست هیات سوارکاری و تیراندازی استان را نیز در کارنامه دارد.
از همین رو میزبان وی در "همدان فوتبال بودیم و با وی به گفتگو نشستیم. ماحصل این گفتگو را در زیر میخوانید:
با شرایط حاکم بر فوتبال استان، بایرن مونیخ هم در همدان دچار مشکل میشود
ما در جام تخت جمشید تیم قدرتمندی داشتیم. آقایان فکر نکنند که فوتبال را به همدان آوردهاند. با کارهایی هم که مدیران پاس انجام دادند، انگیزهها را از بین بردند. با شرایط و مدیریتی که در فوتبال همدان وجود دارد، اگر بایرن مونیخ هم به همدان میآمد، این اتفاقات رخ میداد. سو مدیریت و عدم برنامه ریزی همه چیز را نابود میکند.
در زمان مدیرعامل نخست، سنگ اول غلط بنا نهاده شد
در زمان نخستین مدیرعامل پاس، سنگ اول غلط بنا نهاده شد. مدیرعامل فعلی پاس را نیز وی به همدان آورد. در زمان مدیرعامل اول، این آقا تدارکاتچی تیم بوده و برای بچهها لباس میآورد. من در همان سال به مدیران گفتم تیم را به من تحویل دهید و به شرطی پول من را پرداخت کنید که در پایان فصل در جمع سه تیم اول لیگ برتر قرار بگیریم.
بعضیها مانند انگل به دور پاس جمع شدهاند
زمانی که من سرمربی تیم ملی امید بودم، پورحیدری سرمربی تیم ملی بزرگسالان بود و گاهی اوقات بر سر تمرینات ما حاضر میشد. در آن زمان هم انتقاداتی به وی وارد کردم که پذیرفت.
چرا این آقایان فکر میکنند که این شهر فوتبال نداشته است؟!
آنها یک تیم را آوردند، همه مانند انگل دور آن جمع شدند و با این کارها احساسات همه را جریحهدار کردهاند.
آقا را از در بیرون میکنند، از پنجره وارد میشود
کسانی را آوردند که بلد نبودند بند کفش خود را ببندند.
کسی هم مدیرعامل شده که در حد یک تدارکاتچی هم نیست. این آقا برود و کفش خود را بفروشد! چرا همه اعضای پاس را از بیرون استان آوردهاند؟ یعنی در این شهر کسی در حد مشاور پیدا نمیشود؟! یعنی اینجا یک مربی در حد پاس پیدا نمیشود؟ عرصه را به قدری تنگ کردهاند که مردم آنها را قبول ندارند!
آقا را از در بیرون میکنند، از پنجره وارد میشود. چه سودی اینجا هست؟
بدهیهای پاس به دلیل مدیریت غلط در عرض این 6 سال است
بدهیهای پاس به دلیل مدیریت غلط در عرض این 6 سال است. تکلیف این بدهیها چه زمانی مشخص خواهد شد؟! آیا همه لال و کر و کور و خنگ هستند و فقط این آقایان فوتبال را میفهمند؟ در واقع این آنان هستند که چیزی در چنته ندارند چون در این مدت که پاس به همدان آمده است، همه به این تیم آویزان هستند؛ این یعنی آنان بی هویت هستند!
اگر در مریخ هم باشم، زادگاه من همدان است
فصل دوم حضور پاس در همدان، مدیرعامل وقت من را جلوی درب فدراسیون دید و پس از احوال پرسی پیشنهاد کمک در آن مقطع به پاس همدان را داد. من 12 روز در همدان بودم و از جیب خودم خرج کردم و از مدیران پاس چیزی طلب نکردم. این یعنی صداقت و تعصب به تبم! همیشه با افتخار گفتهام، اگر در مریخ هم باشم، زادگاه من همدان است.
اینگونه میخواهیم تختی بسازیم؟!
ما همیشه گفتهایم که مولا و مقتدای ما حضرت علی (ع) است. همیشه الگوی خود را در ورزش پوریای ولی و تختی قرار دادهایم.
اینگونه میخواهیم تختی بسازیم؟! اینگونه ورزشکاران برعکس تختی میشوند نه شبیه به تختی! به خدا قسم باید نام فرهنگی را از سر در تمام باشگاهها حذف کرد!
طمع مالی اوضاع را به اینجا رسانده است
باید گفت که طمع مالی اوضاع را به اینجا رسانده است. سو مدیریت و بی برنامهگی هم نقش زیادی در این موضوع دارند. اگر کسی اصلاح نمیشود باید برود. چرا کسی به حرف پیشکسوتان این شهر توجه نمیکند؟! به هر حال همیشه مبارزه بوده چون ظلم همیشه وجود دارد.
خارج از کشور شناخته شده تر از اینجا هستم
به دلیل این ظلمها در فوتبال خارج از کشور شناخته شده تر از اینجا هستم. نمیدانم مسئولیت با چه کسی است ولی با هر کس مسئول است باید جلو اتفاق افتادن این موارد را بگیرد.
اگر دلسوزان سر کار باشند اوضاع درست میشود
این اوضاع درست شدنی است به شرطی که دلسوزان ورزش سر کار بیایند اما تا زمانی که این افراد بر سر کارشان هستند، نه تنها اوضاع درست نمیشود، بلکه روز به روز رو به وخامت پیش خواهد رفت.
گفتگو از روزبه كاظمي
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال