بازیکن همدانی ملوان بندرانزلی:
در انزلی به بومیها اهمیت ویژهای میدهند
- توضیحات
- نمایش از پنج شنبه, 29 خرداد 1393 18:34
- دسته: گفتگوی ویژه
- بازدید: 2217
زمانی که الوند به لیگ دسته اول فوتبال کشور صعود کرد، کارشناسان این تیم را بستری مناسب برای بازیکن سازی و بازیکن پروری در فوتبال همدان دانستند.
این امر تا حدودی به واقعیت بدل شد و الوند توانست چند بازیکن با کیفیت همدانی که دست پرورده مربیانی مانند هادی گلمحمدی بودند را به فوتبال کشور معرفی کند که یکی از این بازیکنان حمید گلزاری امجد بود.
وی در لیگ دسته دو 8 گل، فصل نخست حضور در لیگ دسته یک 5 گل و آخرین فصل حضور الوند در لیگ دسته اول فوتبال کشور به دلیل حضور کم در زمین و بازی در پست هافبک چپ و هافبک راست تنها 1 گل برای الوند به ثمر رساند.
شاید کمتر کسی فکر میکرد که گلزاریامجد جوان برای فصل آینده به جمع همدانیهای حاضر در لیگ برتر مانند احمد جمشیدیان، مهدی کیانی، مرتضی تبریزی، وحید علیآبادی اضافه شود و در تیم ریشهدار ملوان بندر انزلی توپ بزند؛ از همین رو میزبان وی در "همدان فوتبال"، بودیم.
گفتگوی ما را به تفصیل در زیر میخوانید:
دلیل جدایی اغلب بازیکنانمان در نیمفصل مسائل مالی بود
الوند از ابتدای فصل مشکل داشت و در بستن تیم ایرادهایی مشهود بود اما پس از دیدار با پرسپولیس افت کردیم. در نیم صل بسیاری از بازیکنان تاثیرگذار از ترکیب الوند جدا شدند که این موضوع ضربه بزرگی به بدنه الوند زد. دلیل جدایی اغلب بازیکنانمان در نیمفصل مسائل مالی بود چون تا نیم فصل تنها حدود 10% دریافتی داشتیم.
طلاییمنش از سالمترین مربیان کشور است
اختلافی بین بازیکنان و رضا طلاییمنش به وجود نیامده بود زیرا ارتباط وی با بازیکنان خوب بود. با وجود این که فشار روی سرمربی تیم زیاد بود، وی همیشه تاکید داشت که راجع به پول صحبتی نکنیم و با تعصب برای تیممان توپ بزنیم.
به عقیده من اگر طلاییمنش در الوند میماند، امسال تیم را برای حضور مجدد در رقابتهای دسته اول فوتبال کشور آماده میکردیم. به جرات میگویم که طلاییمنش از سالمترین مربیان کشور است.
یدی به قولهایش عمل نکرد!
یدی به قولهایی که ابتدای فصل به ما داد عمل نکرد. وی قولهایی از قبیل پرداخت حقوق ماهیانه، پرداخت مبالغی برای گل و پاس گل به ما داده بود. وی پس از پایان فصل از همدانیها بیش از همه شاکی بود و میگفت در سقوط الوند شما مقصر هستید!
آمدن خرمزی در آن برهه سودی برای الوند نداشت
پس از رفتن طلاییمنش، با افشاری و بیگمجانی هم نتایج خوبی گرفتیم اما پس از رفت و آمد مربیانی مانند خطیبی، طباطبایی، خرمزی به عنوان سرمربی الوند معرفی شد. به عقیده من آمدن آمدن خرمزی در آن برهه سودی برای الوند نداشت.
یدی در مسائل فنی دخالت میکرد!
به عقیده من خود مدیران باشگاه الوند بودند که تیم را خراب کردند. تفاوت نحوه رفتار با بومیها و غیر بومیها، نحوه پرداخت پولها به بومیها و غیر بومیها، دخالت در مسائل فنی و ... از اشتباهات یدی بود.
البته بینظمی و عدم استفاده از بازیکنان بومی مانند خدابندهلو، میرزایی، لطفی و ... هم از عوامل عدم نتیجهگیری ما در این فصل بود.
25 روز با ملوان تمرین کردم تا تایید شدم
با صداقت میگویم که هیچ پیشنهادی از لیگ برتر نداشتم اما در تمرینات این تیم حضور پیدا کردم و 25 روز با این تیم تمرین کردم که سرمربی انزلیچیها برای ماندن من ابراز تمایل کرد و با این تیم قراردادی دو ساله امضا کردم.
در انزلی به بومیها اهمیت ویژهای میدهند
در انزلی اکثر بازیکنان بومی هستند و در این شهر به بومیها اهمیت ویژهای میدهند. به عنوان مثال وقتی هادی بلوری مصدوم شد، باشگاه به کل وی را فراموش کرد که این مشکل از ضعف مدیریت باشگاه است اما در انزلی به بازیکنان 15 ساله مصدومشان نیز مانند یک بازیکن لیگ برتری اهمیت میدهند.
برای پاس برنامهریزی بیشتری شود
الوند که سقوط کرد و اگر از این تیم حمایت نشود، سرنوشت نامعلومی خواهد داشت. امیدوارم بهرام یدی با برنامه ریزی در این تیم موفق شود. کمتر کسی پیدا میشود که مانند یدی برای فوتبال همدان هزینه کند.
از طلاییمنش، بیگم جانی و افشاری تشکر ویژهای دارم
از آقایان گلمحمدی، مقدادی و کاشی تشکر میکنم. جا دارد از آقایان طلاییمنش، بیگمجانی و افشاری نیز تشکر ویژهای داشته باشم.
گفتگو از : روزبه کاظمی
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال