اسطوره باشگاه یوونتوس:
امیدوارم تبس با عشق پیراهن 10 یووه را بپوشد
- توضیحات
- نمایش از شنبه, 29 تیر 1392 16:50
- دسته: فوتبال جهان
- بازدید: 1194
الساندرو دل پیرو اسطوره سابق باشگاه یوونتوس در صحبت هایی از کارلوس تبس خرید تابستانی بینکونری خواسته تا در طول دوران حضورش در این تیم، مراقب پیراهن شماره 10 سفید و مشکی ها باشد.
به گزارش "همدان فوتبال"، این ستاره 29 ساله آرژانتینی در بازار نقل و انتقالات تابستانی از منچسترسیتی جدا و به یوونتوس پیوست و آپاچی در جریان معارفه اش به عنوان بازیکن جدید بینکونری، به تعریف و تمجید از دل پیرو پرداخت. حالا الکس از تبس خواسته تا قدر پیراهن سابق او را بداند.دل پیرو روز جمعه به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من از تبس به خاطر صحبت های دلنشینش راجع به من در کنفرانس خبری اش تشکر می کنم. من امیدوارم که او با عشق و علاقه پیراهن شماره 10 یووه را برتن کند.»
دل پیرو براین باور است که تیم سابقش هنوز هم مدعی شماره یک قهرمانی در سری آی ایتالیاست و این تیم را یکی از مدعیان جدی لیگ قهرمانان اروپا می داند:« یوونتوس در سری آ مدعی قهرمانی است و در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا نیز رقابت همه جانبه ای خواهد داشت.»
دل پیرو در طول سالهای 1993 تا 2012 برای یووه بازی می کرده و در 705 بازی ای که برای این تیم برگزار کرده،290 گل به ثمر رسانده و از او به عنوان یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ باشگاه یوونتوس یاد می شود.
الکس 38 ساله 91 بازی ملی هم برای آتزوری برگزار کرده و به 27 گل رسیده.