ونگر: ميخواهم تا ابد در آرسنال بمانم
- توضیحات
- نمایش از شنبه, 06 مهر 1392 11:21
- دسته: فوتبال جهان
- بازدید: 931
سرمربي فرانسوي آرسنال دوست ندارد در پايان فصل از اين تيم جدا شود. او ميخواهد در توپچيها جاودانه شود .
به گزارش "همدان فوتبال"، آرسنال فصل جديد رقابتهاي ليگ برتر انگليس را با شکست تلخ برابر استون ويلا در ورزشگاه امارات آغاز کرد؛ شکستي که باعث شد صداي اعتراض هواداران به ونگر و تيمش خيلي زود شنيده شود.
اما رفتهرفته عملکرد توپچيها بهتر شد و الان تيم ونگر با 12 امتياز و تفاضل گل بهتر نسبت به تاتنهام در صدر جدول ردهبندي قرار دارد. البته بايد اين را هم گفت که پيوستن اوزيل به آرسنال در آخرين روز فصل جابجايي تاثير زيادي در عملکرد اين تيم داشته است.
آرسنال بيش از يک دهه است که هيچ جامي را به دست نياورده که اين براي اين تيم پرطرفدار لندني ناکامي بزرگي به شمار ميآيد.
ناکامي توپچيها در اين چند سال اخير باعث شده تا بسياري از پايان امپراتوري آرسن ونگر در توپچيهاي لندن سخن به ميان آورند اما خود ونگر به چنين چيزي معتقد نيست. او دوست دارد همچنان مرد اول نيمکت آرسنال باشد.
ونگر که 17 سال است هدايت آرسنال را بر عهده دارد، گفت: دوست دارم تا ابد در آرسنال بمانم تا در اين تيم جاودانه شوم.
او درباره تمديد قراردادش، گفت: هنوز زود است که در اين زمينه صحبت کنم. بايد تا پايان فصل صبر کنم تا ببينيم چه نتايجي به دست ميآيد.