محمدی:به بقای پاس اطمینان دارم

b_150_100_16777215_00_images_0x660f263fd73c3491_0.jpgسرمربی پاس همدان پس از شکست تیمش در آوردگاه شهیدنصیری یزد گفت:متاسفانه امروز با روزهای خوب پاس فاصله داشتیم.  

به گزارش"همدان فوتبال"، اکبر محمدی افزود:متاسفانه از جایی ضربه خوردیم که مشکل بزرگ تیم ما در طول فصل بوده است.

وی گفت : کتمان نمی کنم مشکلاتی که از ابتدای فصل در پاس وجود داشته روی ذهن بازیکنان همواره تاثیرات منفی داشته است. البته ما برای رفع این معضل برنامه هایی داشته ایم اما در کمال تأسف می بینیم که هنوز عواقب آن گریبان ما را می گیرد.

او در تشریح علت اصلی شکست امروز پاس چنین گفت : خستگی باعث شد امروز نتوانیم پاس همیشگی باشیم. ما در هفته قبلی حداقل هفت ، هشت موقعیت گلزنی درست میکردیم اما امروز تنها دو موقعیت داشتیم.

البته فولادیزد نیز امروز آخرین امیدهای خود را جستجو می کرد. ما می دانستیم که باید دفاع کنیم و فولاد یزد نیز باید حمله می کرد که بر خلاف توصیه های ما از جایی که نباید گل خوردیم.

فولاد یزد تیم خوب و قابل احترامی است اما فکر میکنم این تیم در خانه بهتر کار می کند اما در بیرون از خانه نوسان دارد.

او در پاسخ به سئوالی مبنی بر درخواست پاس برای نظارت بیشتر روی بازی های لیگ دسته اول به خصوص بازی امروز گفت :

اعتقاد دارم در هفته های پایانی بایستی نظارت ها به خصوص در چنین بازی هایی بیشتر شود تا با کمترین حرف و حدیث برنده داخل میدان مشخص شود.  

سرمربی پاس در مورد اخراج خودش و دو بازیکن پاس و در کل تیم داوری بازی هم چنین نظری داشت :

فکر میکنم به دلیل پاره ای از دلایل بازیکنانم با پیش زمینه ذهنی منفی وارد زمین شدند و روی یکی دو صحنه مثل همان گلی که دریافت کردیم داور عملکرد ضعیفی داشت.

در مورد اخراج خودم هم باید بگویم این اولین بار بود که اخراج شدم. من فقط به داور گفتم با سوت هایتان توقع اخراج بازیکنم را داشتم چرا باید داوری شما اینطور باشد که ایشان بی درنگ مرا اخراج کرد.

اکبر محمدی در مورد قرار گرفتن مجدد پاس در منطقه خطر هم گفت :اطمینان دارم که پاس در لیگ دسته اول باقی می ماند خوشبختانه بازی های راحت تری نسبت به دیگر رقبا داریم و با توانی که در بازیکنانم سراغ دارم اصلا به واژه سقوط فکر نمیکنم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن