نصرتی:
مدیریت ضعیف پاس را به دسته سوم سوق داد
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 29 بهمن 1396 10:50
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1209
مدافع باسابقه نفت تهران درباره سقوط پاس همدان به لیگ دسته سوم و حواشی مناظره اخیر علی کریمی اظهارات جالبی را مطرح کرد.
به گزارش "همدان فوتبال"، محمد نصرتی درباره شرایط تیم نفت تهران پیش از مصاف با صنعت نفت آبادان گفت: روز گذشته دیدار دوستانه داشتیم و تمرینات را پیگیری میکنیم. به دلیل مصدومیت جزئی در این بازی نبودم اما مشکلی برای حضور در این هفته ندارم. ما برای اینکه بتوانیم حاشیه امنیتی درست کنیم برای عدم سقوط ، به کسب سه امتیاز میتوانیم خیال راحت تری داشته باشیم.
نصرتی، بازیکنی که به همراه پاس تهران در لیگ برتر حضور داشته، درباره سقوط تیم ریشه دار به لیگ دسته سوم گفت: حقیقتش این است که موافق صد درصد انتقال پاس از تهران به همدان نبودم. آن زمان به هر حال جوانتر بودیم. یک سری صحبتها بزرگترها کردند و ما بعدها فهمیدیم هویت فوتبالی ما ضرر کرد. یعنی الان بگویم در تیمی بودم که الان وجود خارجی ندارد به هر حال ناخوشایند است. چندین بازیکن از آن تیم به تیم ملی راه پیدا کردند.
او ادامه داد: میگفتند پاس به همدان برود امکانات، هوادار و خیلی چیزهای دیگر در اختیار تیم قرار میگیرد. ما نمیدانستیم چه در انتظار تیم خواهد بود. آن زمان 22 سالم بودم و در یکی از برنامههای تلویزیونی گفتم که باید تیم به شهرستان برود.
مدافع باسابقه نفت تهران درخصوص عوامل انحلال تیم پاس اظهار داشت: قطعا ما مدیریت ضعیفی در فوتبال داریم، همین مدیریت ضعیف پاس را به دسته سوم سوق داد؛ نمونههایی از آن را هم آقای کریمی گفتند. اینکه قراردادهای ضعیفی منعقد میکنیم که در پایان به ترکمانچای تبدیل میشود؛ در صورتی که میتوانیم بهترین قراردادها را امضا کنیم. چرا برای مثال تیم ملی ما باید پول بدهد و برای تمرینات و حضور در مسابقات لباس بگیرد؟ یادم است در جام جهانی 2006 برای همین موضوع پول میگرفتیم و هر اردو که اعزام میشدیم یک پک کامل لباس هم در اختیار ما میگذاشتند.
نصرتی در ادامه بیان داشت: هنوز پس از چندین سال لباسهای پوما را دارم! لباس های اورجینال که مثلا الان اردو بودیم تحویل میگرفتیم و 10 روز بعد هم در اردو حاضر میشدیم مجددا یک بسته جدید به بازیکنان میدادند.