مهاجم تيم فوتبال پاس نوين: در نیم فصل دوم شاید یک اشتباه، آخرین اشتباه باشد
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 20 دی 1390 08:47
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1100
مهاجم تيم فوتبال پاس نوين همدان گفت: پدر و مادرم به فوتبال اعتقادي ندارند اما اين امر هيچگاه در فوتبالم تاثيرگذار نبوده است و در عين احترام به والدين به فوتبال نيز ادامه ميدهم.
به گزارش پایگاه خبری "همدان فوتبال"، مصطفي قيصري اظهار كرد: در بازي مقابل سايپای مهركرج موقعيتهاي خوبي را از دست دادم و همین امر باعث ناراحتیام در روزهاي اخير شده و تمريناتم نيز تحت تاثير اين بازي و موقعيتهايم قرار گرفته است.
وي ادامه داد: اگر بازي را برده بوديم ميتوانستيم با رقبا فاصله بگيريم و من خود را در تحقق نیافتن این امر مقصر ميدانم و اميدوارم اعضاي كادر فني فرصت جبران را در بازيهاي آینده به من بدهند.
وي درباره بازيهاي نيم فصل دوم خاطرنشان كرد: بازيهاي نيم فصل دوم بسيار دشوار است؛ چراكه ديگر جاي اشتباه وجود ندارد و در صورتی که اشتباهي از تيمی سر بزند فرصت جبران بسيار كم خواهد بود و شايد يك اشتباه آخرين اشتباه باشد.
قیصری اضافه كرد: پاس نوين توانمندی صعود به لیگ دسته یک را دارد و من هم دوست دارم مراحل ترقی را پله پله با اين تيم دنبال کنم.
مهاجم تيم فوتبال پاس نوين اظهار كرد: همیشه در لیگهای فوتبال نیمفصل دوم رقابتها دشوارتر و تعیین کنندهتر است اما ما ديگر نميخواهيم به هيچ تيمي امتياز بدهيم و قبل از اتمام فصل جشن صعود خواهيم گرفت. وي در پايان يادآور شد: پاس نوین فعلی تیمی است که همدلی و صداقت در بین بازیکنانش حرف اول را میزند.