مدافع پاس همدان:
با شکست آلومینیوم مدعی اول صعود میشویم
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 12 بهمن 1390 18:45
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1524
مسعود میکاییلی که ابتدای فصل با هدف جهش فوتبالش روانه پاس همدان شد، دو سه هفته از رقابتها نگذشته بود که دچار شکستگی پا شد و یک ماه کامل از میادین دور شد، وي بازگشت خوبي داشت و دوباره در تركيب ثابت پاس قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری "همدان فوتبال"، وي درباره بازي با برق گفت: در اين بازي تمامی اعضای تیم خواهان برد بودند و در نتیجه به خواستهمان رسیدیم البته منظورم این نیست که در بازیهای قبلی خواهان پیروزی نبودیم بلكه در بازی با برق شیراز همه انگیزه دوچندان داشتیم.
مدافع پاس حضور بگوويچ را در پاس به فال نيك گرفت و اظهار داشت: حضور بگوویچ در رأس کادر فنی انگیزه ما را مضاعفتر كرد. با حضور این مربی شیوه تمرین و ارنج بازیکنان تغییر کرد و مهمتر از این دو، شوکی بود که به تیم وارد شد و تقویت روحی اعضا را به دنبال داشت. در پگاه گیلان چند ماهی شاگرد وي بودم و خوب میدانم که این مربی کارش را بلد است.
وي ماشين سازي و آلومينيوم را از حريفان اصلي پاس دانست و افزود: ما با رقیبان اصلیمان مثل ماشین سازی و آلومینیوم هرمزگان بازی مستقیم داریم و اگر بتوانیم از این تیمها امتیاز بگیریم کار سختی برای صعود نداریم.
با حضور وینگو شیوه تمرینات و نگاه ما بازیکنان به آینده تغییر کرده است شخصاً اعتقاد دارم که توانایی کسب امتیاز از دو تیم یاد شده را داریم، در واقع با شکست آلومینیوم و ماشین سازی مدعی اول صعود میشویم.
ميكاييلي در پاسخ به انتقادات اهالي فن به خط دفاعي گفت: خط دفاع پاس کم کاری نمیکند مشکل پاس در دفاع این است که همیشه یکی از افرادی که در دفاع ثابتاند به علت مصدومیت حضور ندارد، هر چند جایگزینهای خوبي داریم اما تا جایگزینها با سایر نفرات دفاع هماهنگ شود مسلماً ناهماهنگیهایی پیش میآید، ضمن اینکه احساس میکنم میانگین قدی (که در دفع توپهای هوایی بسیار اهمیت دارد) مدافعان تیم ما نسبت به میانگین قدی مهاجمان حریف که در مصاف برابر قرار میگیریم، کوتاه است.
وي در پايان حضور تماشاگران در ورزشگاه را تحسين كرد و گفت: از تماشاگران خونگرم همداني ميخواهم كه در بازيهاي ديگر نيز ما را ياري كنند تا به اميد خدا راهمان براي صعود به ليگ برتر هموار شود.