متوسلزاده:
مطمئن باشید با امتیاز از درود برمیگردیم
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 23 اسفند 1390 00:00
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1616
تيم فوتبال پاس در ادامه رقابتهاي ليگ دسته اول كشور با تك گل امين متوسلزاده مهاجم خود به برتري دست يافت.
به گزارش پایگاه خبری " همدان فوتبال"، مهاجم تیم فوتبال پاس همدان که پیش از بازی مقابل گل گهر سیرجان اعلام کرده بود از روند گلزنیاش راضی نیست و برای بهبود این مهم در تلاش است، گام اول را به خوبی برداشت و در دیدار حساس تیمش مقابل شیرین فراز تك گل سه امتیازی تيمش را به ثمر رساند كه وي در مورد بازي خودش و تيم صحبتي داشت كه ميخوانيد.
مهاجم پاسيها در مورد پیروزی مقابل شیرین فراز و گلی که به ثمر رساند، گفت: خدا را شکر در مقابل شیرین فراز حساب شده بازی کردیم و امتیاز لازم را گرفتیم، در خصوص گل هم باید بگويم تلاش هم تیمیهایم بود و همه زحمت کشیدند تا چنین موقعیتی نصیبم شود كه من آن را گل كردم.
امين متوسلزاده عملكرد خود را تا حدودي بهتر دانست و تصريح كرد: فکر میکنم تا حدودی موفق عمل کردم؛ هر چند حسرت میخورم که چرا برای بازی مقابل گل گهر مصدوم شدم و نتوانستم بازی کنم و در واقع یک بازی را که میتوانستم برای بالا بردن کیفیت بازیام تلاش کنم از دست دادم اما خوشحالم در اولین فرصتی که پس از تصمیمم برای تلاش بیشتر نصیبم شد، عملکرد خوبی داشتم. وي در مورد بازي با شیرين فراز افزود: پیروزی مقابل شیرین فراز امید و انگیزه را به اردوی پاس بازگرداند؛ هر چند با امکانات و بازیکنانی که در اختیار داریم میتوانستیم نتایج بهتری در طول فصل کسب کنیم که در روزهای پایانی نگران نتیجه یک بازی نباشیم اما به هر حال تیم فراز و نشیب زیادی پشت سر گذاشته و اینکه در شرایط فعلی امیدوار به صعود هستیم واقعاً جای خوشحالی دارد. متوسلزاده با بيان اينكه ميتوانيم گهر را ببريم، اظهار داشت: معتقدم گهر زاگرس هرچند در حال حاضر از لحاظ امتیازی هم سطح پاس است اما به لحاظ تیمی، بازیکن و کادر فنی واقعاً چیزی برای گفتن در برابر پاس ندارد، مطمئن باشید با امتیاز از درود بر میگردیم.