بعد از برد شیرین برابر شهرداری دزفول

صحبت های سرمربی و بازیکنان پاس نوین همدان

b_150_100_16777215_00_images_stories_talaei.jpgصحبت هایی که سرمربی پاس نوین همدان و بازیکنان این تیم بعد از برد شیرین برابر شهرداری دزفول انجام دادند.

به گزارش پایگاه خبری "همدان فوتبال"، طلایی سرمربی پاس نوین در پایان بازی گفت: خدا را شکر با تمریناتی که در طول هفته انجام دادیم و با مسائلی که انجام شد چه از لحاظ روحی و روانی چه از لحاظ فنی کاملا بچه ها آمده این بازی بودند.

خدا کمک کرد اول خدا دوم خدا بعد حمایت تماشاگران عزیزمان و یک بازی خوب و منطقی و 3 امتیاز شیرین را توانستیم کسب کنیم.

همچنین علی اصغر عاشوری فوروارد پاس نوین درباره گلی که در این بازی به ثمر رساند و آقای گلی فعلی خود گفت: خدا رو شکر بالاخره زحمت بچه ها بود و من فوروارد تیم هستم آنها توپ را به من می رسانند و من هم توانستم نتیجه زحمات تیم را به گل تبدیل کنم.

خدابندلو کاپیتان پاس نوین نیز در پایان بازی گفت: با زحمات بازیکنان، کادر فنی، مربیان و حمایت های تماشاگران ما تا به حال چنین نتایجی را در سطح استان نداشته ایم و چنین سابقه ای هم نداشتیم که یک تیم بومی واقعاً صد در صد بومی بتواند به لیگ یک صعود کند.

گلزاری امجد که دو گل از 3 گل پاس نوین را در این بازی زده بود هم گفت: بازی خوب بود تیم دزفول هم یکی از تیم های مدعی است ما باید حتما میتوانستیم این بازی را ببریم چون تیم های قبل از ما هم با امتیازاتی کاملا نزدیک در تعقیب ما هستند و اختلاف ما تنها یک امتیاز است صد در صد به این 3 امتیاز بازی نیاز داشتیم خدا را شکر بچه ها همت کردند این بازی را توانستیم ببریم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن