مدیرعامل سابق پاس همدان در خصوص وضعیت فعلی پاس همدان؛
اگر به امید من منانی، برو شوهر بکن خانه نماني!
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 29 فروردين 1391 11:27
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 2203
مدیرعامل سابق پاس همدان گفت: در شرایط فعلی نمیتوان خیلی به نتیجه نگرفتن رقبای صدر جدول امید داشت.
کاظم اولیایی در گفتگوی اختصاصی با پایگاه خبری "همدان فوتبال"، افزود: شرایط جدول به گونهای است که نمیتوان خیلی به شکست و عدم نتیجهگیری رقبای پاس در صدر جدول دل بست، مگر خدا برای پاس بخواهد.
وی ادامه داد: تنها زمانی پاس به پلیآف راه مییابد که که سه اتفاق همزمان حادث شود؛ پاس بازی خود را در برابر نیروی زمینی ببرد، ماشین سازی تبریز به تربیت یزد ببازد و گهر زاگرس نهایتا با استقلال صنعتی خوزستان مساوی کند و این موضوع من را به یاد یک مثل همدانی قدیمی میاندازد که "اگر به امید من منانی، برو شوهر بکن خانه نمانی"
مدیرعامل سابق پاس با تبریک نتایج خوب تیم فوتبال پاس نوین به مسئولان و کادر فنی این تیم که از نیروهای بومی شکل گرفته، تصریح کرد: این تیم شالوده فوتبال همدان است و زحمات آقایان قابل تقدیر است اما من پیشنهاد میدهم که برای فصل آینده که به امید خدا در لیگ دسته اول حاضر میشوند، نام این تیم را عوض کنند تا از بحثهای انتقال پاس به همدان و جوسازیهای کشوری به دور باشند.
کاظم اولیایی حضور همزمان دو تیم از همدان در لیگ دسته اول را به صلاح ندانست و خاطر نشان کرد: بهتر است مسئولان ضمن حفظ هر دو امتیاز یکی از آنها که همان پاس اصلی است را به یکی از شهرستانهای تابعه استان که پتانسیل تیمداری را دارا باشد مانند ملایر و نهاوند واگذار نمایند و این تیم بومی را در شهر همدان حفظ نمایند.
وی در خاتمه ابراز امیدواری کرد که هر سه اتفاق مطلوب برای پاس توامان حادث شود و این تیم به لیگ برتر باز گردد و گفت: کاری از دست من برنمیآید و فقط میتوانم برای موفقیت این تیم دعا کنم.