دوست داشتم پاس هم صعود می کرد؛
طلایی: تیمم را تا هر زمان که لازم باشد آماده نگه میدارم
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 03 ارديبهشت 1391 08:17
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1482
پس از تعویق در برگزاری دیدار های هفته پایانی لیگ دسته دوم فوتبال به سراغ سرمربی تیم فوتبال پاس نوین رفتیم تا نظر وی را در این خصوص جویا شویم.
به گزارش پایگاه خبری "همدان فوتبال"، رضا طلاییمنش در گفتگویی نظرات خود درباره وضعیت فعلی تیماش و عدم صعود پاس به لیگ برتر را مطرح کرد.
*از تعویق به وجود آمده در برگزاری دیدار های هفته پایانی گله مند نیستید ؟
فوتبال است دیگر، از این اتفاقات زیاد رخ می دهد به نظر من در چنین شرایطی به جای گله مندی باید سعی کرد انعطاف لازم را داشت تا جو روانی بازیکنان و تیم بر هم نخورد .
*اگر این تعویق رخ نمی داد شما سر موعد جشن صعود و به احتمال فراوان جشن قهرمانی می گرفتید ؟
ما تلاشمان را کرده ایم و صعود را قطعی کرده ایم ، قهرمانی را نیز حق خودمان می دانیم و از دستش نمی دهیم فقط نباید عجله کرد باید با اتفاقات فوتبال کنار آمد .
*نگران از دست رفتن آمادگی بازیکنانتان نیستید ؟
تا هر زمان که لازم باشد بازیکنان را آماده نگه می دارم و از این بابت نگران نیستم چرا که به توانایی و انگیزه بازیکنانم برای آماده بودن تا روز تصاحب عنوان قهرمانی اطمینان دارم.
*شنیده می شود حریف هفته پایانی شما قصد ندارد در بازی حاضر شود ؟
از این موضوع اطلاعی ندارم اما چنین حرکتی را نمی پسندم چرا که دوست دارم با تلاش قهرمانی را قطعی کنیم، مثل همه 50 امتیازی که از جان و دل مایه گذاشتیم و جمع کردیم ، اینطوری لذت بخش تر است.
*بازیهای پاس را دنبال می کردید ؟
بله . دوست داشتم این تیم هم صعود می کرد تا سال پر خاطره ای برای فوتبال همدان رقم بخورد.
*به نظر شما دلیل عدم صعود پاس چیست ؟
من 4 سال از بهترین روز های فوتبالی ام را در این تیم سپری کرده ام و نگاهم به پاس به عنوان با افتخار ترین تیم ایران و تیم اول همدان است ،اما اجازه دهید وارد این بحث نشوم.