پیریایی به خوبی از پاس پشتیباتی کرد؛

صوفی: اساس کار امسال پاس استفاده از نیروهای بومی‌است

b_150_100_16777215_00_images_stories_ham_andisi2.jpgمدیرعامل باشگاه پاس همدان گفت: امسال اساس کار باشگاه را بر استفاده از نیروی های بومی قرار داده‌ایم هرچند تکلیف خود من برای ماندن مشخص نیست.

به گزارش پایگاه خبری "همدان فوتبال" عباس صوفی در نشست هم اندیشی با مربیان و کارشناسان فوتبال همدان، افزود: انصافا استاندر از هیچ کمکی برای تیم دریغ نکرد و به جرات می‌توان گفت که پیریایی بیشتر از حد انتظار به تیم پاس کمک مالی کرد.

وی ادامه داد: اکنون نکته مورد توجه این است که ساختار به هم‌ریخته و بدهکاری‌ها باشگاه همچنان وجود دارد و روز به روز فشار روی باشگاه بیشتر می‌شود. 

صوفی در خصوص بدهی‌های باشگاه یادآور شد: وقتی که من وارد باشگاه پاس شدم؛ پرونده شکایت جواد شیرزاد، لفته حمیدی، منصور پورحیدری و علیرضا منصوریان در خصوص مطالبات‌شان روی میز مدیریت باشگاه بود که هنوز هم پرونده‌های آنها هنوز در باشگاه باز است. هر مدیر دیگری هم جای من بود با وجود این مشکلات نمی‌توانست بهتر از این برنامه ریزی کند.

سرپرست باشگاه پاس در خصوص ساختار مالی باشگاه نیز تصریح کرد: در شرایط فعلی طراحی ساختار مالی باشگاه وابسته به بدهی‌های قبلی نیز هست چرا که این موضوع می‌تواند باعث شود تیم از لحاظ مالی به مشکل برخورد کند. من مدیر عامل باید بدانم که چقدر توان مالی دارم تا بر اساس آن تیم را ببندیم.

وی با اشاره به موفقیت باشگاه پاس در سنین پایه نیز گفت: چه بنده صوفی باشم چه نباشم آکادمی باشگاه را برمبنای علمی و با هدف بومی گرایی و رشد نوجوانان پایه ریزه کردیم که در کشور مقام هم به دست آوردند اما اگر بحث مالی حل نشود، در آکادمی هم به مشکل برخواهیم خورد.

صوفی به طرح استعدادیابی در شهرستانها اشاره و تصریح کرد: امسال یک گروه از نیروهای بومی با برنامه‌ریزی‌های خاص را آغاز کرده‌اند و در شهرستان‌ها دنبال استعدادهای فوتبال هستند که با روسای هیئت شهرستان‌ها فوتبال شهرستان‌ها نیز هماهنگ کردیه‌ام که تیم‌های خود را به نماینده‌های استان معرفی کنند.

مدیرعامل باشگاه پاس از قطعی شدن حضور بگوویچ در پاس برای فصل بعد خبر داد و گفت: در جلساتی که با مشاوران و همچنین مربیان همدان داشتیم، به نتیجه رسیدیم که بگوویچ یکی از بهترین گزینه‌ها برای هدایت پاس است و طی جلساتی که با مربیان و پیشکسوتان فوتبال همدان داشتیم همه به این نظر رسیدن که بهترین گزینه بگوویچ است و هیچ کس نظر منفی در خصوص انتخاب وی نداشت

وی اضافه کرد: بعد از تجربه یک ساله‌ای که داشتم، می‌توانم بگویم که اگر بخواهیم تیم خوب و آبرومند در کشور داشته باشیم جدای از بحث مالی باید همدل باشیم و جلسات اینچنینی داشته باشیم.

وی ادامه داد: در ادامه  این کار جلساتی با خبرنگاران و ورزشی نویسان خواهیم داشت که نظرات آنها را نیز برای هرچه بهتر انجام شدن این روند دریافت کنیم.

عباس صوفی اذعان داشت: حاصل کار ما وقتی به ثمر می‌نشیند که یک تیم آبرومند داشته باشیم و اینگونه نباشد که به لیگ برتر صعود کنیم و در آخر فصل دوباره سقوط کنیم که آبروریزی آن حالت بیشتر از عدم صعود خواهد بود.

وی تاکید کرد: ساختاری که ما در پیش گرفته‌ایم ساختاری شبیه باشگاه سپاهان است که با یک شیب ملایم خود را به یکی از تیم‌های همیشه مدعی ایران تبدیل کرده و الان هم می‌بینیم که چه جایگاهی در باشگاه‌های ایران و  آسیا پیدا کرده است.

مدیرعامل باشگاه پاس همدان خاطر نشان کرد: هدف ما امسال این است که با نیروی‌های بومی کار خود را شروع کنیم؛ یعنی اینکه مربی، سرپرست و حتی تدارکات از خود همدان باشند که یک تیم تمام همدانی داشته باشیم.

صوفی در خصوص وضعیت ثبت قرارداد بازیکنان نیز اظهار داشت: از شرط هایی که بنده بری ادامه کار با بگوویچ داشتیم بحث قرارداد ها بازیکنان بود که باید شفاف و قانونی باشد و در کمیته فنی تائید شود که همه این‌ها طبق همان مطلبی که گفتم باید بدهکاری باشگاه رفع شود و تزریق مالی به خوبی انجام شود تا کار به درستی صورت بگیرد، هر چند باز هم تکرار می‌کنم نظر پیریایی، استاندار همدان بسیار و مثبت و خوب است.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن