مهاجم تيم فوتبال الوند همدان:

با جثه كوچك هم مي توان كارهاي بزرگي كرد

b_150_100_16777215_00_images_stories_mosahebe-ashori.jpgمهاجم تيم فوتبال الوند(پاس نوين) همدان گفت: با جثه كوچك مي توان كارهاي بزرگي كرد.
بازيكن 23 ساله تيم الوند همدان و مربي ورزش آموزش و پرورش از 9 سالگي از تيم خانه جوان زير نظر "محمود نفري" مربي همداني، فوتبال خود را آغاز كرد، در طول هشت سال بازي در تيم بهزيستي با مربيگري "هادي گلمحمدي" به فوتبال پرداخت، در ادامه طي دوره كوتاه در تيم شهرداري حضور يافت و پس از آن به تيم الوند همدان پيوست.

به گزارش خبرنگار پايگاه خبري "همدان فوتبال"، "نويد(علي اصغر) عاشوري" عصر امروز با حضور در دفتر پايگاه خبري "همدان فوتبال" ضمن بازديد از اين پايگاه به سئوالات خبرنگار "همدان فوتبال" نيز پاسخ داد.

نظر شما در مورد فصل قبل و آقاي گلي در ليگ دسته دوم كشور چيست؟
روز اولي كه ليگ را شروع كرديم هدف اصلي تيم، كسب قهرماني و صعود به ليگ دسته يك بود كه با تلاش بازيكنان، كادر فني و مديريت باشگاه اين امر محقق شد.
از قبل براي آقاي گلي برنامه ريزي كرده بودم چراكه در فصلهاي گذشته نيز آقاي گل اين مسابقات شده بودم و توانستم در 22 بازي 15 گل به ثمر برسانم.

به نظر شما افت تيم در نيم فصل سال گذشته به چه علت بود؟آيا اختلافي در تيم وجودداشت؟
اختلافي در تيم وجود نداشت، تيمها از يكديگر شناخت خوبي پيدا كرده و غرور و بدشانسي گريبانگير تيم شده بود كه در شش بازي خارج از خانه در آن برهه از زمان با تساوي از زمين خارج شديم ولي با تلاش كادر فني اين موارد برطرف شد و با برد سه بر صفر برابر مهركرج در خانه حريف تيم دوباره براي قهرماني در ليگ اوج گرفت.

شرايط فيزيكي شما چقدر در بازي موثر است؟
بازيكن فوتبال بايد از لحاظ بدني آمادگي داشته كه از نظر من با جثه كوچك مي توان كارهاي بزرگي انجام داد و من به دنبال رشد فيزيكي بدني خود هستم.

وضعيت فعلي شما در تيم چگونه است؟
يك سال ديگر از قراردادم باقي مانده و براي تمديد قرارداد هنوز با من صحبتي نشده و در صورت توافق به بازي خود در تيم ادامه مي دهم.

امكانات تيم در چه حدي بود؟
يكي از عوامل نتيجه گيري تيم داشتن زمين اختصاصي "مفتح" بود كه اگر بخواهيم در ليگ دسته يك  نيز همانند ليگ قبل موفق عمل كنيم بايد يك مجموعه ورزشي در اختيار داشته باشيم چراكه داشتن امكانات خوب مي تواند در رشد و موفقيت تيم تاثيرگذار باشد.

عوامل موفقيت تيم را در چه مي بينيد؟
از عوامل موفقيت ما مي توان به مديريت صحيح باشگاه و سختگيريهاي مربي تيم اشاره كرد كه "رضا طلايي" مربي تيم با دارا بودن تجربه حضور در ليگ برتر همراه با پاس همدان تاثير بسزايي در قهرماني تيم داشت و نبايد از يك دلي تك تك بازيكنان تيم چشم پوشي كرد.

انتظار شما از مسئولان ورزشي و حاميان تيم الوند چيست؟
تيم الوند همدان توانست با تلاش بازيكنان بومي به ليگ دسته يك صعود كند و حال همت مسئولان را مي طلبد كه تيم را از نظر مالي و روحي تقويت و حمايت كرده و به چشم يك تيم بومي به ما نگاه كنند.
در ضمن انجام بازيها در استاديوم قدس، تبليغات خوب باعث جذب تماشاگر شده و عدم نتيجه گيري مطلوب تيم پاس همدان موجب مي شود تماشاگران خود به خود حامي تيم الوند شوند.

تاثير تيم پاس همدان را بر فوتبال همدان را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
قطعا نقش مثبت و تاثيرگذاري در فوتبال همدان داشته و دارد به نوعي كه موجب شكوفايي استعدادهاي فوتبال در استان شده كه اگر به طور كامل بومي شود به نفع فوتبال استان است.

آيا روزي مي رسد كه براي پاس همدان به ميدان برويد؟
تيم اول من الوند است و اين درحاليست كه پاس را هم دوست داشته و در صورت ارائه پيشنهاد خوب به اين تيم مي روم.

آيا احتمال مي دهيد سرنوشت بازيكنان الوند همچون پاس همدان شود؟
درحال حاضر وضعيت تيم مشخص نيست و اگر اين روند ادامه داشته باشد و تيم حمايت نشود چند بازيكن خوب و تاثيرگذار كه در تيم حضور دارند جدا خواهند شد و براي حضور در ليگ دسته يك به مشكلات عديده اي برخورد خواهيم كرد.

فوتبال در كار دولتي شما تداخلي ندارد؟
سخت است ولي با آن كنار آمده ام و از سال 86 كه در تربيت معلم قبول و به استخدام آموزش و پرورش درآمده و تاكنون هر دو را كنار هم انجام داده ام.

حضور در كلاسهاي مربي گري چقدر در فوتبال شما تاثير دارد؟
بي تاثير نبوده و واقعا نكاتي كه در كلاس مطرح مي شد در لحظه هاي حساس بازي به كار مي آمد.
گلمحمدي، فرخي و برادرم از مشوقان اصلي من براي حضور در اين كلاسها بودند.

در تيم و داخل زمين با كدام يك از بازيكنان راحت تر بوديد؟
در زمين بازي با "حميد گلزاري" و "آرش محبي" و بيرون از مستطيل سبز با "رضا حاتمي" راحت بودم.

طرفدار كدام يك از تيمهاي پايتخت هستيد؟
قطعا رنگ قرمز و تيم پرسپوليس

الگوي ورزشي داخلي و خارجي شما؟
در ايران محرم نويدكيا و در خارج از كشور ليونل مسي است.

دوست داريد در كدام يك از تيمهاي داخلي بازي كنيد؟
سپاهان به دليل اينكه مديريت خيلي خوبي در راس داردو هميشه دوست دارم در تيمي بازي كنم كه حاشيه نداشته باشد.

در همدان چهره شناخته شده اي هستيد؟
مردم از من خيلي شناخت ندارند چرا كه تيم ما رسانه اي نبوده است.

اگر روزي فوتباليست حرفه اي با درآمد بالا شوي، با آن درآمد چكار مي كنيد؟
در وحله اول كمك به خانواده و ايجاد يك آكادمي و يا تصميم به ايجاد يك مجموعه ورزشي دارم.

سقف آروزهاي نويد عاشوري كجاست؟
حضور در بارسلونا و بازي در كنار ليونل مسي از آروزهاي من است.

صحبت پاياني؛
در پايان از خانواده و تمام مربياني كه براي موفقيت من زحمت كشيده اند تشكر و قدرداني مي كنم.

اين گفت و گو در حضور علی ثقفی، مدير سايت و دو تن از كاربران پایگاه به نام‌های "مهدي خداويسي" و "ميلاد خرمي شباب" برگزار شد.

مصاحبه ازخبرنگار همدان فوتبال: محمدرضا مرادي قوام پور

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن