شرایط ادامه همكاری با پاس همدان را نداشتم

b_150_100_16777215_00_images_stories_begovich.jpgسرمربی مستعفی پاس همدان گفت: شرایط ادامه همكاری با تیم پاس همدان را نداشتم و برای این تیم در ادامه مسابقات لیگ دسته یك فوتبال ایران آرزوی موفقیت می كنم.

به گزارش "همدان فوتبال"، وینكو بگوویچ افزود: نیم فصل خوبی را همراه با پاس در لیگ دسته یك فوتبال ایران گذراندم و تجربه مطلوبی بود اما واقعیت این است كه به دلیل مشكلات شخصی و برخی مسایل فنی نمی توانستم این تیم را در ادامه همراهی كنم.

وی اضافه كرد: خاطرات خوبی را با هواداران فوتبالدوست و با اخلاق همدانی در این مدت سپری كردم و از اینكه نتوانستم بهتر از این به نتایج مطلوب برسیم، عذرخواهی می كنم.

سرمربی پاس همدان گفت: مشكلات خانوادگی یكی از مهمترین دلایل جدایی از پاس بود و حتی در نیم فصل نیز جدایی از تیم را با سید'عبدی افتخاری' مدیركل ورزش و جوانان همدان و عضو هیات مدیره در میان گذاشتم اما اصرار بر ماندنم شد.

وی با ابراز خرسندی از جدایی دوستانه از تیم پاس گفت: از تمامی اركان باشگاه اعم از هیات مدیره، مدیرعامل، كادر فنی و بازیكنان كه در این مدت همراه و حامی تیم و سرمربی بودند، قدردانی می كنم.

وی در خصوص شایعه پیوستن به پرسپولیس تهران گفت: انسان هیچ گاه از فردای خود خبر ندارد اما از فوتبال دور نخواهم ماند چرا كه خدمت به فوتبال را عاشقانه دوست دارم و از فعالیت عرصه فوتبال ایران نیز بسیار راضی هستم.

بگوویچ یادآور شد: رمضانی مدیرعامل پاس نیز امروز در نشست مشترك اصرار به حضورم در این تیم داشت اما شرایط به گونه ای بود كه قبل از این نشست خواستار جدایی بودم.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای تیم پاس تاكید كرد: پاس شایسته حضور در لیگ برتر است چرا كه هم هواداران بسیار خوبی دارد و هم امكانات بسیار مجهز و مناسبی در این تیم وجود دارد.

وینكو بگوویچ لیگ برتر هفتم و زمانی كه پاس به همدان انتقال یافت به دعوت 'كاظم اولیایی' مدیرعامل وقت پاس به این تیم آمد.

بگوویچ برای دومین بار، همكاری با تیم پاس را نیم فصل دوم لیگ دسته یك فوتبال كشور در سال گذشته را آغاز كرد و سرانجام صبح امروز با ارایه استعفا نامه خود، رسما از پاس جدا شد.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن