سرمربی تیم فوتبال پاس همدان:
امتیاز کامل بازی با ملی حفاری پاس را به شرایط ایده آل نزدیک می کند
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 24 بهمن 1391 10:27
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1044
سرمربی تیم فوتبال پاس گفت : درست است در جدول و روی کاغذ پاس از رقبای خود در امر صعود کمی عقب است و چند هفته ای است صدر جدول را در اختیار ندارد اما این تیم در صورت پیروزی مقابل ملی حفاری و کسب امتیاز کامل این بازی می تواند به شرایط ایده آلی برسد و جای رقبایش را بگیرد.
به گزارش "همدان فوتبال"، امید طیری افزود : رقابت های نیم فصل دوم رفته رفته حساس تر می شود و هر چه به هفته های پایانی نزدیک تر می شویم تأثیر مسایل فنی در نتیجه بازیها کم تر و تأثیر انگیزه و فعل خواستن بیشتر می شود به این ترتیب تیم هایی که منسجم و متحد خواهان کسب امتیاز اند ، موفق تر از سایر تیم ها هستند .وی اضافه کرد : تیم پاس از تیم های در حال صعود گروه دوم به شمار می رود و هر چند نسبت به رقبایش چند امتیاز عقب است اما چون با تمام قوا خواهان بازگشت به لیگ برتر است شانس زیادی برای کسب امتیاز از بازی های باقی مانده و لیگ برتری شدن دارد .
سرمربی پاس در خصوص بازی آینده تیمش برابر ملی حفاری گفت : از روزی که من به پاس آمدم بازی تهاجمی را در دستور کار تیمم قرار دادم ؛ چه در بازیهای خانگی و چه در بازیهای بیرون از خانه ، بنا براین مقابل تیم خوب و منسجم ملی حفاری یزد این شیوه را بکار خواهیم گرفت تا امتیاز این بازی خارج از خانه را نیز به صورت کامل کسب کنیم .
وی تصریح کرد: هر چند تیم ملی حفاری اهواز به لحاط فنی و به لحاظ مسایل مالی و ابزار از بهترین های لیگ دسته اول به شمار می رود و بازی مقابل این تیم دشواری های خاص خود را دارد اما من به توانایی بازیکنانم ایمان دارم .
همانطور که گفتم در این هفته های رو به پایان لیگ فعل خواستن تأثیر به سزایی در روند نتایج تیم ها دارد و از آنجایی که پاس در حال صعود برای هموار کردن مسیر صعودش به دنبال کسب امتیاز کامل است و ملی حفاری که خطر سقوط را حس می کند خواهان سه امتیاز برای ابقا در لیگ دسته اول است ؛ قطعاً جدال حساس و تعیین کننده ای در اهواز خواهیم داشت اما من با توجه به انگیزه ای که در بازیکنانم می بینم ، به نتیجه این بازی امیدوارم .
طیری تأکید کرد : هر چند مشکلات مالی بازیکنان برطرف نشده است اما آنها بدون توجه به این مشکلات تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتند و آماده شکست ملی حفاری هستند .