هافبک بومی سبزپوشان:

نمیدانم چرا حمایت‌ها مثل قبل نیست

b_150_100_16777215_00_images_stories_admin_aliabadi20vahid.jpgهافبک بومی سبزپوشان که پس از یکی . دو سال بازی در پست هافبک نفوذی ، در بازی برابر برق شیراز 90 دقیقه کامل در پست قبلی اش ( هافبک دفاعی ) بازی کرد.

به گزارش "همدان فوتبال"،‌ علي‌آبادي از بازگشت به این پست رضایت کامل دارد.

هافبک نفوذی را تحویل دادی و برگشتی سر جای خودت ...

علي‌آبادي: در هر دو پست هم می توانم کار کنم اما بنا به دلایلی قرار شد در پست قبلی ام که شخصاً به بازی در آن علاقه مندم بازی کنم .

این دلایل مربوط می شود به نظر سرمربی تیم ؟

علي‌آبادي: در بازی مقابل فولاد یزد در دقایق پایانی بازی برای تغییر تاکتیک بازی در امر حمله قرار شد من در دفاع کمک کنم و چند بازیکن از دفاع به حمله اضافه شوند که کار را هجومی تر دنبال کنیم این امر باعث شد نشان دهم در  پست همیشگی ام یعنی هافبک دفاعی موفق هستم و در نتیجه با صلاحدید آقای طیری قرار شد فعلا با همین پست بازی کنم ، ضمن اینکه برای جایگزین من در پست هافبک نفوذی بازیکنان خوب زیادی در تیم وجود دارند .

تمرینات بازی بعد را شروع کرده اید ؟

علي‌آبادي: بله دور جدید تمرینات تیم از یکشنبه شروع شده و منظم و مرتب در حال برگزاری است .

فکر می کنی بتوانید امتیاز کامل بازی با ملی حفاری را کسب کنید ؟

علي‌آبادي: امتیاز این بازی واقعاً برای ما ارزشمند است و تمام تلاش مجموعه تیم بر این است که نتیجه بازی پیروزی پاس باشد.

به نظرت در شرایط فعلی پاس کار سختی برای صعود به لیگ برتر دارد ؟

علي‌آبادي: ببینید تلاش و عملکرد خوب عوامل باشگاه و یا خود ما بازیکنان برای بازگشت به  لیگ برتر کافی نیست ؛ مسئولان استان باید حمایت کنند ، هوادران باید مثل سال های اول حضور تیم صندلی های ورزشگاه را پر کنند ؛ نمی دانم چرا حمایت ها مثل قبل نیست ، اگر می خواهیم تیم لیگ برتری داشته باشیم باید تمام استان خواهان رسیدن به این مهم باشند

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن