مربی دروازه‌بان‌های تیم فوتبال پاس همدان:

طیری می تواند پاس را لیگ برتری کند

b_150_100_16777215_00_images_stories_toop-gol.jpgمربی دروازه بان های تیم فوتبال پاس همدان که نیم فصل رقابت های لیگ دسته اول به جمع سبز پوشان همدانی ملحق شد طی گفت و گویی از وضعیت دروازه‌بان های این تیم گفت.

به گزارش "همدان فوتبال" قبيشاوي اعتقاد دارد اميد طيري، سرمربي تيم فوتبال پاس همدان مي‌تواند اين تيم را راهي ليگ برتر كند.

شرایط دروازه بان هایتان چطور است ؟

قبیشاوی: روزی که به پاس آمادم سطح آمادگی هیچ یک از بازیکنان مورد قبول من نبود به همین دلیل سعی کردم در فرصت کمی که دارم آنها را آماده کنم ، خوشبختانه در حال حاضر هر سه دروازه بان شرایط مطلوبی دارند و با تمرینات خوبی که انجام می دهند هر لحظه آماده حفاظت از دروازه تیم هستند .

دروازه بان هر بازی  توسط شما تعیین می شود؟

قبیشاوی: من مربی تمرین دهنده هستم و سعی می کنم گلر ها را آماده کنم گرچه سرمربی تیم همیشه از میزان آمادگی هر یک از دروازه بان ها از من سؤال می کند اما نظر نهایی با خود ایشان است.

در حال حاضر جلیل احمدی دروازه بان اول پاس محسوب می شود ؟

قبیشاوی: به عقیده من در جمع دروازه بان های یک  تیم همیشه آماده ترین در چهارچوب قرار می گیرد و جلیل احمدی هم این روز ها از شرایط خوبی برخوردار است و روز به روز هم بهتر می شود .

از عملکرد این دروازه بان راضی هستید؟

قبیشاوی: به نظر من که مربی اش هستم عملکرد قابل قبولی دارد و من اطمینان دارم می تواند بهتر از این ها هم باشد .

در برخی محافل شنیده می  شود که جلیل احمدی در شوت از راه دور ها ضعیف عمل می کند، شما این موضوع را قبول دارید ؟

قبیشاوی: من معتقدم چند عامل موجب می شود یک دروازه بان در ضربات راه دور ضعیف و یا بهتر بگوییم بدون تمرکز عمل کند اما مهم تر از عملکرد دروازه بان حالت دفاعی مدافعان تیم است که اگر مهاجم شوت زن حرف ر ا تحت فشار قرار دهند ، شوتی که به دروازه بان می رسد ، کنترل و یا دفعش راحت تر و ممکن تر است .

وضعیت پاس را برای صعود چطور می بینید؟

قبیشاوی: خوشبختانه با بردی که برابر برق شیراز کسب کردیم به وضعیت خود در جدول رده بندی سر و سامان دادیم ، شخصاً معتقدم این تیم پتانسیل صعود دارد و طیری می تواند پاس را لیگ برتری کند .

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن