جرات ندارم روی حرف اولیایی حرف بزنم

b_150_100_16777215_00_images_stories_ramezani_0.jpgمدیرعامل باشگاه پاس همدان در خصوص این صحبت مدیرعامل اسبق پاس همدان مبنی بر این که تمام باشگاه‌های ایران مشکل مالی دارند، گفت: آقای اولیایی حکم پدر ورزشی من را دارد و به خاطر احترامی که برای ایشان قائلم جرات نمی‌کنم روی حرفشان، حرفی بزنم.

عبدالحمید رمضانی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار "همدان فوتبال"، ادامه داد: مشکلات پاس، مشکلات عدیده‌ای است و از طرفی تعداد شاکیان پاس به 33 تن رسیده و از طرفی ما پولی برای پرداخت به بازیکنان خودمان نداریم.

وی در خصوص اوضاع تیم افزود: اوضاع تیم، اوضاع بدی نیست و تنها مشکلات مالی‌ست که ما را آزار می‌دهد.

رمضانی در خصوص دیدار با یادآوران شملچه نیز گفت: این دیدار می‌تواند برای ما به منزله پلی برای صعود یا عدم صعود باشد.

وی اضافه کرد: بچه‌های خوزستان به خاطر تعصبی که به شهرشان دارند، مطمئنا در برابر ما محکم بازی خواهند کرد و این کار را برای ما سخت می‌کند.

مدیرعامل باشگاه پاس خاطر نشان کرد: ما به صعود امید داریم اما باید شرایط و ابزار صعود مهیا باشد.

وی تاکید کرد: من به تنهایی کاری از پیش نمی‌برم و از دوستان هیات مدیره می‌خواهم که به داد ما برسند.

رمضانی اظهار داشت: ما انتظار داریم که پیش از دیدار با یادآوران شلمچه در تیم تحولی ایجاد شود تا حداقل بتوانیم پاداشی به بچه‌ها اعطا کنیم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن