اگر تا عید یک مسئول وارد ماجرا شود، مستقیم به لیگ برتر صعود میکنیم
- توضیحات
- نمایش از پنج شنبه, 24 اسفند 1391 19:06
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1297
مربی تیم فوتبال پاس همدان گفت: با وجود کنار گذاشته شدن برق شیراز مطمئن باشید که اگر یک مسئول وارد ماجرا شود، مستقیما به لیگ برتر صعود خواهیم کرد.
بابک صمدیان در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: اگر یکی از مسئولین فقط به بچهها سر بزند و آنها را دور یکدیگر جمع کند و پولی هرچند اندک دراختیار آنان قرار بدهد تا شب عید سپری شود و بچهها کمی دلگرم شوند، من به شما اطمینان میدهم که پاس همدان مستقیما به لیگ برتر صعود میکند.وی ادامه داد: به نظر من کنار کشیدن برق یک موهبت الهی به ما بوده که در صورت حمایتهای مسئولین، آن را از دست نخواهیم داد.
صمدیان خاطرنشان کرد: بچهها و کادر فنی میگویند حالا که همدانیها نمیخواهند پاس به لیگ برتر بیاید، ما چرا کاسه داغتر از آش شویم.
مربی تیم فوتبال پاس همدان در خصوص شایعات بازگشت پاس به تهران تصریح کرد: اگر این اتفاق بیفتد، فوتبال همدان به 15سال پیش بازمیگردد. من به عنوان یک همدانی متعصب اصلا دوست ندارم چنین اتفاقی بیفتد. اگر پاس از همدان برود، وجهه فوتبالی شهر ما بسیار نزول خواهد کرد.
وی در خصوص مسائل مالی و اعتصاب بازیکنان گفت: من از اوایل فصل گفتم که وقتی میتوانیم تیم را با دو میلیارد تومان ببندیم، چرا به بستن قراردادهای کلان اصرار داریم؟ در حالی که تیمهای دیگری که در کورس هستند،70-80 درصد قراردادهایشان را پرداخت کردهاند، ما تنها 20% قراردادها را پرداخته ایم.
صمدیان ادامه داد: ما حتی برای گرفتن زمین تمرین هم دچار مشکل بودیم. مسئولان باید جلوی این موضوع را بگیرند و تدبیری اتخاذ کنند تا بچهها با دلگرمی برای سه بازی آینده به همدان بیایند و تمرینات را شروع کنیم تا از برنامه ی تمرین خود جا نمانیم.
مربی بومی تیم فوتبال پاس همدان افزود: آنگونه که بازیکنان از همدان رفتند، تا مسئولی وارد نشود و در این اوضاع بحرانی دخالت نکند، بچهها به همدان باز نمیگردند.