مربی دروازه‌بانان الوند همدان:

با سه سبک روز دنیا دروازه‌بانان را تمرین دادم

b_150_100_16777215_00_images_stories_kashi.jpgمربی دروازه‌بانان الوند همدان گفت: در این فصل با تمام توان با دروازه‌بانان الوند کار کردم و با سه سبک روز دنیا آنها را تمرین ‌دادم.

به گزارش "همدان فوتبال"، مصطفی کاشی درباره بازی هفته گذشته الوند برابر ابومسلم اظهار کرد: با توجه به اینکه بازیکنان اصلی خود را در اختیار نداشتیم بازیکنان جایگزین خوب عمل کردند و ما در این بازی مستحق برد بودیم.

وی افزود: با تصمیم کادر فنی با ترکیب هجومی و بسیار خوب وارد میدان و موفق شدیم در دقایق ابتدایی نیمه نخست بازی را به سود خود برگردانیم اما باز هم بر روی یک اشتباه فردی گل تساوی را دریافت کردیم.

مربی دروازه‌بانان الوند با بیان اینکه می‌توانستیم با اختلاف ابومسلم را شکست دهیم، اضافه کرد: باز هم مانند بازی‌های گذشته نتوانستیم به خوبی از موقعیت‌های گل خود استفاده کنیم و بیش از شش موقعیت خوب را در این بازی از دست دادیم.

وی درباره عملکرد الوند در این فصل اظهار کرد: به گفته بسیاری از کارشناسان و مربیان فوتبال الوند کاری کرد که کمتر از صعود نبود ولی عدم تجربه و نداشتن افرادی در فدراسیون باعث شد در چند بازی از داوری ضربه بخوریم، همچنین در بسیاری از بازی‌ها از موقعیت‌های گل خود نیز استفاده نکردیم.

کاشی تأکید کرد: برای سال اول بسیار خوب عمل کردیم و همه مربیان دسته اول از الوند به نیکی یاد می‌کنند و به دست آوردن یک رتبه تک رقمی برای ما بسیار خوب بود.

وی در پاسخ به عملکرد دروازه‌بانان الوند گفت: نیم‌فصل اول عملکرد دروازه‌بانان خوب بود اما در کل ما هر بازی را که باختیم به خاطر عملکرد بد خط دفاعی و اشتباهاتی بود که بازیکنان انجام می‌دادند.

کاشی خاطرنشان کرد: البته در یک گل که خورده می‌شود همه مقصر هستند اما تمرکز خط دفاعی نیز در این گل‌ها بسیار تأثیرگذار است.

وی درباره عملکرد خود به عنوان مربی دروازه‌بانان گفت: با سه سبک روز دنیا از نظر تاکتیکی، سرعتی و هوشی با دروازه‌بانان الوند تمرین کردم ولی در کل از عملکردم رضایت ندارم.

کاشی تصریح کرد: دو سال است با هر تیمی که کار کرده‌ام بهترین خط دفاع و کمترین گل خورده را داشته است ولی نیم‌فصل دوم در الوند این طور نشد و این رکورد را از دست دادم ولی بیشتر از توان خودم در الوند کار کردم و وجدانم راحت است هر چند باید بیشتر تلاش کنم.

وی درباره دروازه‌بان اول تیم هادی زرین‌ساعد اضافه کرد: شاید از عملکرد زرین‌ساعد صد‌در‌صد رضایت نداشته باشم ولی این بازیکن در زمان مصدومیت خود نیز برای ما تلاش کرد و در کل باید بگویم این دروازه‌بان عملکرد بسیار خوبی را در طول فصل داشت.

کاشی با اشاره به آخرین بازی الوند در لیگ دسته اول اظهار کرد: دوست داریم با خاطره خوبی فصل را به پایان برسانیم و انتقام شکست در تبریز را از گسترش فولاد بگیریم تا حداقل مردم ایران بدانند که الوند بی‌دلیل نبوده که هفته‌ها در رده دوم جدول قرار داشته است.

وی گفت: از مردم همدان و هواداران می‌خواهیم در این هفته پایانی ما را تنها نگذارند و با حضور پرشور خود در ورزشگاه خاطره خوشی را برای ما و خودشان رقم بزنند.

الوند در هفته بیست و ششم و پایانی لیگ دسته اول دوشنبه 26 فروردین‌ماه در ورزشگاه شهدای قدس همدان ساعت 16:30 میزبان تیم لیگ برتری شده گسترش فولاد تبریز است.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن