دوست مشترك من وكمالوند تماس گرفت و گفت شل بازي كن
- توضیحات
- نمایش از شنبه, 07 ارديبهشت 1392 21:20
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1253
در سالهاي اخير بارها بحث تباني مطرح شده اما هيچگاه مثل دفعه اخير فدراسيوننشينان عزم راسخي براي مبارزه با آن نداشتهاند.
به گزارش "همدان فوتبال" و به نقل از روزنامه ورزشی گل، نكته حايز اهميت اينكه بازيكني مثل محمدباقر زعفراني در قبال تهديدها يا تطميعهاي احتمالي از موضع خود عقبنشيني نكرده و همچنان واقعيت را ميگويد. بازيكن تيم شهرداري بندرعباس در تازهترين مصاحبه خود به نكات جديدي درباره تماسهاي اطرافيان فراز كمالوند اشاره كرده است.آقاي زعفراني! تماس آقاي صاحبجمعي نميتواند چيز غيرطبيعي باشد. او خواسته تلافي كند؟
زعفرانی: راستش من با آقاي صاحبجمعي تماس تلفني هيچوقت نداشتم يا حداقل در اين چند سال نداشتم اما تا دلتان بخواهد با آقاي كمالوند هفتهاي چند بار در تماس هستيم. راستش چند روز قبل از بازي، يك نفر كه دوست مشترك من و آقاي كمالوند بود با من تماس گرفت، ايشان از مربيهاي سالهاي قبل در كنار فراز كمالوند بودند. ايشان به من گفت آقاي كمالوند خودش رويش نشده تماس بگيرد. شما كه نه بالا ميرويد و نه سقوط ميكنيد ما انتظار داريم در اين بازي شل بازي كني. به تبريز كه رفتي صاحبجمعي با تو تماس ميگيرد تا با تو يكسري چيزها را هماهنگ كند. قرارداد تو با شهرداري آماده است و فقط كافي است بيايي امضا كني.
آقاي صاحبجمعي در تماسش به شما چه گفتند؟
زعفرانی: خدايي ايشان هيچ صحبتي از تباني با من نكرد و فقط يك احوالپرسي بود و مرا دعوت كرد كه اگر كم و كسري چيزي دارم به آنها بگويم كه من هم با توجه به اين كه روز قبل از بازي بود قبول نكردم.
آقاي زعفراني! آن شخصي كه به شما زنگ زده چه كسي بوده است؟
زعفرانی: ايشان در اين چند روز چندين بار به من زنگ زده و چندين قسم به من داده كه اسم من را نگو و گفته اسم هر كسي را ميخواهي بگو ولي اسم من را نگو و خيلي من را قسم داده اسمي از او نبرم.
آيا اين استنباط درستي است از تباني؟ شايد آن شخص كه نميخواهد اسمش گفته شود قصد دشمني با كمالوند را داشته است؟
زعفرانی: نميدانم، شايد هم روي حساب دشمني اين زنگ را زده. اما براي من سوال بود كه چرا وقتي به تبريز رسيدم آقاي صاحبجمعي طبق گفته او با من تماس گرفت. اگر چه خدا را شاهد ميگيرم كه آقاي صاحبجمعي هيچ صحبتي از تباني با من نكرد. آقاي كمالوند گفت اصلا با من صحبتي نكرد. اما خب حرفهاي آن شخص براي من سوال برانگيز بود براي همين من اتفاقي را كه برايم افتاده بود بر حسب وظيفه به باشگاه گفتم و باشگاه هم آن را رسانهاي كرد.
آقاي صاحبجمعي گفته فايل صوتي شما را دارد.
زعفرانی: نميدانم چه بگويم اما من هر جا آقاي صاحبجمعي را ببينم به ايشان احترام ميگذارم ولي نميدانم چه دليلي داشته كه فايل صوتي من را گرفتهاند. من كه خودم گفتم ايشان هيچ صحبتي از تباني با من نكرده و صحبتي هم كه شده از جانب شخصي بوده كه با من تماس گرفته و حرفهايش برايم سوال برانگيز بود.
در نهايت حرف خاصي نداري؟
زعفرانی: من هيچ نفعي در اين وسط ندارم و خدا را شاهد ميگيرم كه برايم اين چيزها مهم نيست و هميشه سالم زندگي كردم. من دنبال چيزي نيستم و فقط ميخواهم حق به حقدار برسد. اگر چه من كسي نيستم كه بخواهم اين فوتبال را درست كنم اما اميدوارم هميشه در راه درست قدم بردارم و در اين ماجرا هم آن چيزي كه واقعيت دارد اتفاق بيفتد و در نهايت حق هيچ كسي ضايع نشود و حق به حقدار برسد. من فقط نميخواهم حقي، ناحق شود. در ضمن من هيچ وقت نگفتهام كه فراز كمالوند با من تباني كرده. در اين موضوع هم شايد حق با فراز كمالوند باشد اما من انتظار دارم كه اين موضوع روشن شود.