انگیزه زیادی برای قرار گرفتن در ترکیب ثابت داشتم

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} b_150_100_16777215_00_images_stories_darvazeban.jpgدروازه‌بان تیم فوتسال علیصدر همدان گفت: انگیزه زیادی برای قرار گرفتن در ترکیب داشتم و از ابتدای فصل برای این لحظه، لحظه‌شماری می‌کردم.

به گزارش "همدان فوتبال"، معین کدخدا با اشاره به بازی برابر مس رفسنجان اظهار داشت: بعد از باخت بیرون خانه برابر آذرخش بندرعباس بازی برابر شاهین کرمانشاه در همدان را با برد پشت سر گذاشتیم و نمی‌خواستیم در نخستین بازی بیرون خانه بعد از باخت برابر بندرعباس شکست بخوریم.

وی افزود: تیم مس رفسنجان هفته قبل موفق به متوقف کردن تیم برناخوزستان در خانه این تیم شده بود و از انگیزه و روحیه خوبی در این بازی برخوردار بود و برای برد برابر ما به میدان آمده بود که در نیمه اول بسیار ما را تحت فشار قرار دادند.

بازیکن تیم فوتسال علیصدر همدان با اشاره به درخشش خود در بازی‌های گذشته بیان کرد: با مصدوم شدن وحید میرزایی و وحید روحی فرصت بازی به بنده رسید و انگیزه زیادی داشتم که بتوانم خودم را ثابت کنم.

وی خاطرنشان کرد: مدت‌ها بود که به دنبال چنین فرصتی اما به شکل دیگر بودم، اما براساس مصدومیت اجباری سایر دروازه‌بانان در ترکیب قرار گرفتم که خدا کمک کرد در سه بازی گذشته بتوانم خودم را به کادر فنی ثابت کنم و شایستگی‌هایم را به اثبات برسانم.

کدخدا با اشاره به کیفیت خوب لیگ دسته دوم نسبت به گذشته اذعان داشت: تیم‌ها از امکانات خوبی در این لیگ برخوردار هستند و همین موضوع باعث سرازیر شدن بازیکنان و مربیان خوب در لیگ دسته دوم شده تا سطح فنی این لیگ نسبت به گذشته افزایش چشم‌گیری داشته باشد.

وی درباره بازی این هفته علیصدر برابر کیان سپهر اصفهان بیان کرد: اصفهان از استان‌های صاحب‌نام و صاحب سبک در فوتبال است و در تمام رده‌ها دارای تیم است و قرار گرفتن برابر این تیم کار ما را کمی دشوار خواهد کرد.

کدخدا ادامه داد: کادرفنی با آنالیز فیلم بازی‌های این تیم، شناخت خوبی از نقاط ضعف و قوت آن پیدا کرده‌اند و با توجه به این موضوع وارد میدان می‌شویم تا پایان نیم‌فصل اول برای ما با برد همراه باشد.

گفتنی است؛ تیم فوتسال علیصدر همدان در هفته نهم لیگ دسته دوم فوتسال (گروه جنوب) باید روز جمعه در یک مصاف خانگی در سالن 6 هزار نفری انقلاب همدان از کیان سپهر اصفهان پذیرایی کند.

تیم فوتسال علیصدر همدان هم‌اکنون با 21 امتیاز در صدرجدول گروه جنوب قرار دارد و مقام قهرمانی در نیم‌فصل اول رسیده است.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن