به خاطر احترام به رای کمیته انضباطی و آرامش تیم پاس به همدان نیامدم

b_150_100_16777215_00_images_stories_omid_tayeri.jpgسرمربی محروم تیم پاس گفت: من از کمیته انضباطی مجوز کتبی برای حضور در کنار تیم تا اعلام رای قطعی کمیته استیناف دارم اما برای حفظ آرامش تیم، احترام به رای کمیته انضباطی و جلوگیری از تنش به همدان نیامدم.

امید طیری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار "همدان فوتبال" افزود: من بازی را از طریق گیرنده خود دیدم و به خاطر برد خدارا شاکرم البته اگر گل نمی‌خوردیم شرایط بسیار بهتر از حالا بود اما برای دیدار برگشت هم برنامه‌های خاصی داریم.

وی ادامه داد: اگر دیروز من لب خط می‌ایستادم، بیشتر حمله می‌کردیم ولی باز هم با توجه به تمرین کمی که داشتیم، از مس سرچشمه بسیار بهتر بودیم اما قطعا آنان در خانه خود از نظر فوتبالی، بهتر ظاهر خواهند شد اما ما برنامه‌های خاصی برای نتیجه گرفتن داریم.

سرمربی محروم تیم پاس خاطرنشان کرد: در دیدار دیروز مرتضی تبریزی بسیار خوب ظاهر شد اما به خاطر سه اخطاره بودن در بازی برگشت، محروم است و این موضوع تیم ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

طیری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه درصورت گذر از این مرحله چه برنامه‌ای برای دیدار با ذوب‌آهن دارید، گفت: اگر از این مرحله با پیروزی عبور کنیم، دیدار بسیار سختی با ذوب‌آهن داریم. این تیم اصفهانی قابل قیاس با تیم‌های لیگ یکی نیست. به نظر من ذوب‌آهن می‌توانست جزو پنج تیم بالای جدول باشد چون ساختار تهاجمی بسیار خوبی دارد.

نظرات   

0 #2 4444 1392-03-09 12:35
آخه دلال کم دروغ بگو

0 #1 4 1392-03-07 14:09
آدم دروغگو

تو که راست میگی...

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن