مهاجم آبادانی تیم پاس همدان:

گلم را به برادر مرحومم ادنان تقدیم می کنم

b_150_100_16777215_00_images_stories_lefte-hamidi.jpgمهاجم گلزن تیم پاس که گل حساس و تعیین کننده تیمش برابر مس سرچشمه را به ثمر رساند گفت:واقعاً خوشحالم و در پوست خودم نمی گنجم ، این گل با ارزش را تقدیم برادرکوچکم ادنان که دو سال پیش در یک سانحه رانندگی جان سپرد، تقدیم می کنم.

به گزارش "همدان فوتبال"، لفته حمیدی افزود: وقتی برای تعویض آماده می شدم تمام هم تیمی هایم بر روی نیمکت به من گفتند که اطمینان داریم وقتی وارد جریان بازی شوی گل می زنی، خودم هم ته دلم مطمئن بودم می توانم گل بزنم که خدا خواست و من زننده این گل ارزشمند و دقیقه نودی لقب گرفتم.

وی خاطر نشان کرد:پیروزی و صعود پاس جدا از غیرت و همت تمام اعضای باشگاه و تیم بخاطر لطف و نگاه ویژه خداوند بود که امید وارم این لطف در مراحل بعدی هم شامل حالمان شود.

وی تصریح کرد:مطمئنم با این نتیجه دل مردم همدان، هوادران پاس در جای جای ایران شاد شد و امیدوارم این شادی با پیروزی برابر ذوب آهن و صعود به لیگ برتر دو چندان گردد.

مهاجم آبادانی پاس اظهار داشت: ما توانایی شکست ذوب آهن را داریم و برای کسب نتیجه لازم برابر این تیم تمام تلاشمان را بکار می گیریم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن