به خاطر منافع تیم ملی به حکم لغو بازی با ذوب‌آهن احترام می‌گذاریم

b_150_100_16777215_00_images_stories_daftar_ramezani_92_ramezani_92-(1).jpgمدیرعامل باشگاه پاس گفت: با اعلام این حکم متضرر شده‌ایم اما به خاطر منافع تیم ملی به حکم لغو بازی با ذوب‌آهن احترام می‌گذاریم.

عبدالحمید رمضانی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: البته اگر از حق نگذریم، این لغو بازی از یک سو هم به ما فرصت بیشتری برای تمرین و آمادگی برای دیدار با ذوب آهن خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: چند دقیقه پیش از سازمان لیگ با من تماس گرفتند و اعلام کردند که بازی لغو شده است. این درصورتی است که من هتل رزرو کرده و برنامه سفر به اصفهان را تنظیم کرده بودم.

مدیرعامل باشگاه پاس تصریح کرد: تیم بسیار منظم و با انضباط تمرین می‌کند. ما امروز و فردا تمرین داریم، پس فردا به بچه‌ها استراحت می‌دهیم و تمرین بعدی ما روز پنج‌شنبه خواهد بود.

رمضانی با بیان این مطلب که قاسم پور اسدالله و علی مطوری مصدوم هستند، ادامه داد: به احتمال زیاد این دو بازیکن به دیدار با ذوب‌آهن نخواهند رسید.

گفتنی است که با اعلام حکم لغو بازی پاس با ذوب‌آهن از سوی سازمان لیگ، تاریخ جدیدی برای انجام این بازی اعلام نشده و هم‌اکنون تیم‌های راه یافته به پلی‌آف لیگ برتر با بلاتکلیفی جدیدی مواجه شده‌اند.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن