سناریوی تکرای اعتصاب و گلایه های کاپیتان پاس:؛
خدا کند آه خانواده ها پشت تیم نباشد!
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 21 خرداد 1392 15:15
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1237
روز گذشته خبری بر روی خروجی برخی از سایت ها قرار گرفت مبنی بر اینکه بازیکنان پاس بدلیل عدم پرداخت مطالبات بازهم دست به اعتصاب زده اند.
به گزارش "همدان فوتبال"، اعتصاب پاس دیگر به سناریویی تکراری بدل شده که بازیکنان سبزپوش پاس هنگام رسیدن به بن بست دست به دامن آن می شوند.
اما مسؤولان گوششان بدهکار این حرف ها نیست و در نتیجه پیشنهاد ما این است که بازیکنان سر به لاک فرو برده و به نشانه اعتراض، اعتصاب نکنند.
سید محمد علوی کاپیتان پاس که تجارب زیادی در فوتبال اندوخته، دل پُری دارد و از اتفاقات چند وقت اخیر فوتبال همدان سخت گلایه مند است.
کاپیتان پاس گفت: از هواداران و مردم همدان خیلی گلایه دارم. دو بازی حساس پلی آف را به سود خود به پایان بردیم، بعد از آن هیچ کس نه در تمرینات و نه در محافل عمومی سراغی از وضعیت تیم نگرفته و من احساسم این است که مردم همدان به پاس پشت کرده اند.
وی افزود: مگر غیر از این است که ما بخاطر دل مردم همدان امسال پا به توپ شدیم؟ اگر مردم به ورزشگاه نیایند دلخوشی ما چیست؟ تنها 20 درصد از مطالبات ما پرداخت شده و درست در روزهایی که تمامی تیم ها به تعطیلات و استراحت رفته بودند ما تنها با دریافت 20 درصد از قراردادهای خود برای بازی های پلی آف تمرین می کردیم.
علوی ادامه داد: من هرروز با بازیکنان در ارتباطم و می دانم که تک تک آن ها خود را یک همدانی اصیل می دانند، اما هیچکس نمی خواهد این را قبول کند.
کاپیتان پاس با گلایه از مسؤولان استان تصریح کرد: وعده پشت وعده. اما از عمل چیزی معلوم نیست. اگر من در تبریز یا اهواز فوتبال بازی می کردم مسؤولان استانی بعد از برد در هر بازی حساس پاداش 10 میلیونی به بازیکنان می دادند. ما پاداش هم نمی خواهیم و فقط انتظار داریم که بخشی از قراردادهایمان را بپردازند تا با روحیه ای مضاعف به مصاف ذوب آهن برویم.
وی خاطرنشان کرد: انگار فوتبال برای همدانی ها مُرده است. همه می دانند که اگر پاس به لیگ برتر برسد چه مزایایی برای مردم همدان در پی خواهد داشت.
علوی در پایان گفت: دعا می کنم که آه خانواده های بازیکنان پشت تیم نباشد. پشت افرادی که نمی خواهند به پاس پولی تزریق شود. 12 سال در سطح حرفه ای فوتبال بوده ام، اما مثل امسال بی احترامی ندیدم.
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال